--250 gramm natúr gesztenyemassza
--3 deciliter habtejszín
--ízlés szerint porcukor
--150 gramm fagyasztott meggy
--50 gramm keserű csokoládé (elhagyható)
-200 g mascarpone
--A tejszínt kemény habbá verjük a porcukorral hidegen tartjuk- belekeverjük a mascarponet .
--A gesztenyét lereszeljük vagy krumplitörőn nyomjuk k
A meggyet hagyjuk felolvadni, lecsepegtetjük és kevés cukorral elkeverjük.
A poharak aljára gesztenyét teszünk erre egy sor meggy majd a mascarpones tejszinhab , rá egy kevés gesztenye habot teszünk
--A tetejét meggyet és reszelt gesztenyét .
Megfuttatjuk az élesztőt a cukros, langyos tejben, majd a többi hozzávalóval bedagasztjuk (a nutella és kenéshez szükséges tojás nélkül). Meleg helyre tesszük és a duplájára kelesz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot pirítjuk bele a vaj elkeverni, utána tejszín,főzőlap lekapcsolás só és vanília belekeverés, 15-20 dkg krémhez keverni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA földimogyorót egy késes robotgépben finomra őröljük, félretesszük. A száraz alapanyagokat - a lisztet, a parcukrot, a sütőport, a kakaóport és a csipet sót - egy keverőtálba tess...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPuding Az édesítőt, a keményítőt és a tojássárgáját összekeverjük egy kisebb lábasban, majd fokozatosan hozzákeverjük a tejet. Ha úgy ahogy simára kevertük, állandó keverés mellet...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű