--250 gramm natúr gesztenyemassza
--3 deciliter habtejszín
--ízlés szerint porcukor
--150 gramm fagyasztott meggy
--50 gramm keserű csokoládé (elhagyható)
-200 g mascarpone
--A tejszínt kemény habbá verjük a porcukorral hidegen tartjuk- belekeverjük a mascarponet .
--A gesztenyét lereszeljük vagy krumplitörőn nyomjuk k
A meggyet hagyjuk felolvadni, lecsepegtetjük és kevés cukorral elkeverjük.
A poharak aljára gesztenyét teszünk erre egy sor meggy majd a mascarpones tejszinhab , rá egy kevés gesztenye habot teszünk
--A tetejét meggyet és reszelt gesztenyét .
A háztartási kekszet ledaráljuk, elkeverjük a szobahőmérsékletű vajjal, a porcukorral, a vaníliás cukorral, a kakaóval, a tejjel és a rumaromával. Nedves kézzel golyókat formálunk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz almát lereszeljük és egy nagy lábasban, 2 dl vízzel felöntve puhára pároljuk. Ízesítsük ízlés szerint cukorral és fahéjjal. Amikor már az alma megpuhult, a pudingokat elkeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt, a cukrot és a vaníliás cukrot kb. 40 percig lassú tűzön, nagy lapos serpenyöben, kevergetve sűrűre főzzük. A tűzről levéve belekeverjük a porcukrot. Olajjal vékonyan...
Elkészítési idő: 30-60 perc Nehézség: KönnyűA fél adag egy púpos mélytányérnyi palacsinta lesz.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű