--250 gramm natúr gesztenyemassza
--3 deciliter habtejszín
--ízlés szerint porcukor
--150 gramm fagyasztott meggy
--50 gramm keserű csokoládé (elhagyható)
-200 g mascarpone
--A tejszínt kemény habbá verjük a porcukorral hidegen tartjuk- belekeverjük a mascarponet .
--A gesztenyét lereszeljük vagy krumplitörőn nyomjuk k
A meggyet hagyjuk felolvadni, lecsepegtetjük és kevés cukorral elkeverjük.
A poharak aljára gesztenyét teszünk erre egy sor meggy majd a mascarpones tejszinhab , rá egy kevés gesztenye habot teszünk
--A tetejét meggyet és reszelt gesztenyét .
1. A rizst főzni kezdjük a vízben, majd amikor beszívta az összes vizet, hozzákeverjük a vajat és felöntjük tejjel. 2. Hozzáadjuk a sót, és alacsony hőfokon addig főzzük, amig a r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűegyenként felfőzni az öntetet, krémet... összeállítom, áll pár órát, tálaláskor tejszínhab
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkézi habverő. 500 ml tejszint verj fel alaposan, majd mérj hozzá 400 g sűrített tejet, egy teáskanál vanilia kivonatot alaposan keverd el, és mehet tégelybe. Ez az alap, ha ehhez...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz- Mindent összekeverni. - Sütőpapírral bélelt tortaformába önteni, tetejére rászórni a gyümölcsöket (esetleg pici cukrot, fahéjat). - 180fok, 40-45 perc
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű