--250 gramm natúr gesztenyemassza
--3 deciliter habtejszín
--ízlés szerint porcukor
--150 gramm fagyasztott meggy
--50 gramm keserű csokoládé (elhagyható)
-200 g mascarpone
--A tejszínt kemény habbá verjük a porcukorral hidegen tartjuk- belekeverjük a mascarponet .
--A gesztenyét lereszeljük vagy krumplitörőn nyomjuk k
A meggyet hagyjuk felolvadni, lecsepegtetjük és kevés cukorral elkeverjük.
A poharak aljára gesztenyét teszünk erre egy sor meggy majd a mascarpones tejszinhab , rá egy kevés gesztenye habot teszünk
--A tetejét meggyet és reszelt gesztenyét .
1. A tej háromnegyed részét a vaníliával főni tesszük. 2. A tojásfehérjéket felverjük kemény habnak, 2 -3 kanál cukorral tovább verjük, míg egészen kemény súlyos-fényes lesz....
Elkészítési idő:A tejet langyosra felmelegítjük, belerakjuk a cukrot és felfuttatjuk benne az élesztőt. A lisztet átszitáljuk, belerakjuk a sót, majd az élesztős tejes cukros keveréket és összeg...
Elkészítési idő: 3Eloszor sutunk egy piskota lapot a 4 tojasbol A tojasfeherjeket kemeny habba verjuk A sargakat habosra kavarjuk a cukorral, hozzaadjuk a vizet, utana kanalankent a sutoporral e...
Elkészítési idő: 90 perc