--250 gramm natúr gesztenyemassza
--3 deciliter habtejszín
--ízlés szerint porcukor
--150 gramm fagyasztott meggy
--50 gramm keserű csokoládé (elhagyható)
-200 g mascarpone
--A tejszínt kemény habbá verjük a porcukorral hidegen tartjuk- belekeverjük a mascarponet .
--A gesztenyét lereszeljük vagy krumplitörőn nyomjuk k
A meggyet hagyjuk felolvadni, lecsepegtetjük és kevés cukorral elkeverjük.
A poharak aljára gesztenyét teszünk erre egy sor meggy majd a mascarpones tejszinhab , rá egy kevés gesztenye habot teszünk
--A tetejét meggyet és reszelt gesztenyét .
Mindent összekeverünk a liszt kivételével és utána lisztet is hozzáadjuk. 5 percig állni hagyjuk ,majd forró olajban kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fél sárgadinnyét magtalanítjuk és meghámozzuk, majd felkockázva a turmixba halmozzuk. A nektarinokat meghámozva, feldarabolva szintén a turmixba tesszük, majd mindezt felöntjük k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejbe beleverjük a 2 tk cukrot és a mézet, meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, letakarjuk és felfuttatjuk kb. 15 perc alatt. A lisztet átszitáljuk, eldolgozzuk benne...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet elmorzsoljuk a zsiradékkal, hozzáadjuk a cukrot, a mézet, a tojást, és a tejjel összedolgozzuk a tésztát. Lisztezett deszkára borítjuk, négy egyforma cipóra osztjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű