Családireceptkönyv.hu

Gesztenyés -meggyes pohárdesszert


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


--250 gramm natúr gesztenyemassza
--3 deciliter habtejszín
--ízlés szerint porcukor
--150 gramm fagyasztott meggy
--50 gramm keserű csokoládé (elhagyható)
-200 g mascarpone

Elkészítés:


--A tejszínt kemény habbá verjük a porcukorral hidegen tartjuk- belekeverjük a mascarponet .
--A gesztenyét lereszeljük vagy krumplitörőn nyomjuk k
A meggyet hagyjuk felolvadni, lecsepegtetjük és kevés cukorral elkeverjük.
A poharak aljára gesztenyét teszünk erre egy sor meggy majd a mascarpones tejszinhab , rá egy kevés gesztenye habot teszünk
--A tetejét meggyet és reszelt gesztenyét .

Gesztenyés -meggyes pohárdesszert

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Madártej - OK
Madártej - OK

1. A tej háromnegyed részét a vaníliával főni tesszük. 2. A tojásfehérjéket felverjük kemény habnak, 2 -3 kanál cukorral tovább verjük, míg egészen kemény súlyos-fényes lesz....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsófia
Bejgli
Bejgli

A tejet langyosra felmelegítjük, belerakjuk a cukrot és felfuttatjuk benne az élesztőt. A lisztet átszitáljuk, belerakjuk a sót, majd az élesztős tejes cukros keveréket és összeg...

Elkészítési idő: 3
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Anita
KEKSZES KRÉMES
KEKSZES KRÉMES

Eloszor sutunk egy piskota lapot a 4 tojasbol A tojasfeherjeket kemeny habba verjuk A sargakat habosra kavarjuk a cukorral, hozzaadjuk a vizet, utana kanalankent a sutoporral e...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk