-- 2 evőkanál zsír
-- só
- 6 db felső csirkecomb
--15 dkg puha kolbász
-- 1 nagy fej hagyma
--1 db kápia paprika
1 gerezd fokhagyma
- 2-db fehérbab konzerv ( 1 konzerv400 gramm)
--3 dl húsleves-alaplé
-1-ág friss kakukkfű
--1teáskanál őrölt pirospaprika
Felforrósítjuk a zsírt hozzáadjuk a megtisztított, besózott csirkecombokat, és a bőrös felükön 5 percig pirítjuk
-. Hozzáforgatjuk a meghámozott, felkarikázott kolbászt és a megtisztított, felszeletelt hagymát.
Megfordítjuk a húsokat, majd hozzákeverjük a kimagozott, feldarabolt paprikát, a zúzott fokhagymát, és a leszűrt babkonzervet.
Hozzáöntjük az alaplevet, majd a kakukkfű lecsipkedett leveleivel, és a pirospaprikával fűszerezzük.
-Lefedjük, és 25 perc alatt puhára főzzük.
Az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzádobjuk a lereszelt sárgarépát és angol zellert és együtt pirítjuk őket: ez a soffritto. Amikor már kicsit oda i...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA húst felcsíkozzuk, , sóval, borssal ízesítjük. - lisztbe forgatjuk olajon ,átsütjük, tálba szedjük --a megmaradt zsiradékba szórjuk a cukrot kicsit pirítjuk, majd mindent hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemell filét felkockázzuk, majd egy serpenyőben olajat melegítünk. A bunda hozzávalóit egy tálban csomómentesen összekeverjük. A víz mennyisége a tojás méretétől függően vál...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű