menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbászos csirke fehérbabbal


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-- 2 evőkanál zsír
-- só
- 6 db felső csirkecomb
--15 dkg puha kolbász
-- 1 nagy fej hagyma
--1 db kápia paprika
1 gerezd fokhagyma
- 2-db fehérbab konzerv ( 1 konzerv400 gramm)
--3 dl húsleves-alaplé
-1-ág friss kakukkfű
--1teáskanál őrölt pirospaprika

Elkészítés:


Felforrósítjuk a zsírt hozzáadjuk a megtisztított, besózott csirkecombokat, és a bőrös felükön 5 percig pirítjuk
-. Hozzáforgatjuk a meghámozott, felkarikázott kolbászt és a megtisztított, felszeletelt hagymát.
Megfordítjuk a húsokat, majd hozzákeverjük a kimagozott, feldarabolt paprikát, a zúzott fokhagymát, és a leszűrt babkonzervet.
Hozzáöntjük az alaplevet, majd a kakukkfű lecsipkedett leveleivel, és a pirospaprikával fűszerezzük.
-Lefedjük, és 25 perc alatt puhára főzzük.

Kolbászos csirke fehérbabbal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Csirkemell - Fokhagymás csirkemellcsíkok
Csirkemell - Fokhagymás csirkemellcsíkok

1. A húst nagyobb csíkokra vágjuk, óvatosan átkenjük a fokhagymával, majd megsózzuk. 2. A tojást, a lisztet és a joghurtot csomómentesre keverjük. 3. Ha túl sűrű a tészta,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Krémsajtos bundában sült csirkefalatok
Krémsajtos bundában sült csirkefalatok

Az alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...

Elkészítési idő: 1óra30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Emeletes csirkemell
Emeletes csirkemell

A csirkemellet kiklopfoljuk (2 filéből vágtam 4 szép szeletet). A szeleteket sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Egy tepsit vékonyan kiolajozunk és belefektetjük a húsokat. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Tejszínes mustáros csirkemell
Tejszínes mustáros csirkemell

A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk