-- 2 evőkanál zsír
-- só
- 6 db felső csirkecomb
--15 dkg puha kolbász
-- 1 nagy fej hagyma
--1 db kápia paprika
1 gerezd fokhagyma
- 2-db fehérbab konzerv ( 1 konzerv400 gramm)
--3 dl húsleves-alaplé
-1-ág friss kakukkfű
--1teáskanál őrölt pirospaprika
Felforrósítjuk a zsírt hozzáadjuk a megtisztított, besózott csirkecombokat, és a bőrös felükön 5 percig pirítjuk
-. Hozzáforgatjuk a meghámozott, felkarikázott kolbászt és a megtisztított, felszeletelt hagymát.
Megfordítjuk a húsokat, majd hozzákeverjük a kimagozott, feldarabolt paprikát, a zúzott fokhagymát, és a leszűrt babkonzervet.
Hozzáöntjük az alaplevet, majd a kakukkfű lecsipkedett leveleivel, és a pirospaprikával fűszerezzük.
-Lefedjük, és 25 perc alatt puhára főzzük.
Sült csirkemell A csirkemellet megtisztítjuk és felszeleteljük. A szárazra törölt csirkemell mindkét oldalát megkenjük mustárral és frissen őrölt borssal fűszerezzük. Olívaolajja...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűKevés olajba forgatjuk az apró paradicsomot és a 8 részbe vágott nyári hagymát. Együtt a forró grill-lapra helyezzük, a paradicsom héjának ráncosodásáig sütjük. Botmixerrel kissé p...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A krumplit, hagymát, paprikát megtisztítjuk és elkarikázzuk, a paradicsommal együtt. 2. A húst megmossuk. 3. Előveszünk egy közepes tepsit, vagy tűzálló tálat. Az aljára...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1 A csirkemelleket hosszában bevágjuk és kinyitjuk, mint egy könyvet. Kissé kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk a felénk lévő oldalát. A másik oldalát nem kell, mer...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes