-- 2 evőkanál zsír
-- só
- 6 db felső csirkecomb
--15 dkg puha kolbász
-- 1 nagy fej hagyma
--1 db kápia paprika
1 gerezd fokhagyma
- 2-db fehérbab konzerv ( 1 konzerv400 gramm)
--3 dl húsleves-alaplé
-1-ág friss kakukkfű
--1teáskanál őrölt pirospaprika
Felforrósítjuk a zsírt hozzáadjuk a megtisztított, besózott csirkecombokat, és a bőrös felükön 5 percig pirítjuk
-. Hozzáforgatjuk a meghámozott, felkarikázott kolbászt és a megtisztított, felszeletelt hagymát.
Megfordítjuk a húsokat, majd hozzákeverjük a kimagozott, feldarabolt paprikát, a zúzott fokhagymát, és a leszűrt babkonzervet.
Hozzáöntjük az alaplevet, majd a kakukkfű lecsipkedett leveleivel, és a pirospaprikával fűszerezzük.
-Lefedjük, és 25 perc alatt puhára főzzük.
A csirkemájat miután megtisztítottuk, nagyobb kockákra vágjuk és kb. 8-10 percig főzzük sós vízben. Majd a vizet leöntjük róla, s kihűtjük. Amíg fő a máj, addig 4 db tojást me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt, a tojásokat, a sót, a borsot, az apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellet felkockázzuk és a masszába vegyítjük. Az őzgerinc...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA joghurtot egy tálba öntjük, összekeverjük a zúzott fokhagymával. A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a joghurtos pácba és legalább egy órára a h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz