menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött batyuk


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók 20-22 batyuhoz
a tésztához:
25 dkg liszt
12,5 dkg puha vaj
1 tojás
1 teáskanál só
40 ml hideg víz

Elkészítés:


40-50 dkg tetszés szerinti töltelék, pl.: sonkás-tojásos, medvehagymás-túrós, gombás-húsos, sült húsos-mustáros stb.
a kenéshez: 1 kisebb tojás lazán felverve

 Töltött batyuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tünde
Málnakrémleves mentás túrógombóccal
Málnakrémleves mentás túrógombóccal

A málnát alaposan mossuk meg, majd csepegtessük le. Ezután tegyük egy edénybe, majd öntsük fel a vízzel, és a borral. Ízlés szerint adjunk hozzá kristálycukrot, vaníliás cukrot, s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Linzer mákos-krémes
Linzer mákos-krémes

Elkészítése: Linzertésztát készítek a hozzávalókból,ketté osztom,egyik felébe kakaóport teszek. Kikent, lisztezett formába alulra a fehér tésztát teszem,megkenem lekvárral,erre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Könnyű citromos túrós szelet
Könnyű citromos túrós szelet

A lisztet a sütőporral és a cukorral összekeverjük, a vajjal elmorzsoljuk, majd a tojássárgákkal és a tejföllel összegyúrjuk. Kettévesszük és folpackba csomagolva fél órára a hűtőb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk