I. Készítsük el a kekszes alapot (ugyanaz, mint bármely sajttortánál) : 1. A csatos tortaformát vastagon, több rétegben tekerjük be alufóliába alul és oldalt. Erre azért van szü...
Elkészítési idő: 3 óra + 1 éj Nehézség: Nehéz1. A margarint kikeverjük a tojás sárgájával. 2. Hozzáadunk 35 dkg cukrot, a lisztet és a sütőport. 3. A masszát összegyúrjuk és kinyújtjuk a tepsi méretére. 4. 180 fokon...
Elkészítési idő: 45 - 55 perc Nehézség: Közepes1. A hozzávalókat 50g sajt és a tejföl kivételével összedolgozzuk. 2. A masszát fél - egy napig a hűtőben pihentetjük. 3. 1-2 mm vastagra nyújtjuk, majd szélesebb csíkokra vá...
Elkészítési idő: 1, 5 óra + 1 éj Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókból kemény tésztát gyúrunk. 2. Kb 5 mm vastagra nyújtjuk, majd formával kiszaggatjuk. 3. A tetejét egész tojássak megkenjük. 4. Kivajazott, lisztezett tepsi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A túrót, vajat, lisztet és sót összedolgozzuk, majd egy éjszakán át pihentetjük. 2. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, majd kiszaggatjuk. 3. A tetejét megkenjük tojásfehérjével és...
Elkészítési idő: 40 perc + 1 éj Nehézség: Könnyű