1ek. mustár mag
1ek koliander mag
2ek egész bors
1-fej fok hagyma
5-egész babér levél
5-liter víz
Össze forralni kihütteni s utánna rá önteni ,naponta forgatni
A húst bepanírozzuk, kókuszzsírral vékonyan kikent tepsibe tesszük, megkenjük joghurttal (tejföllel helyettesíthető) és megszórjuk light sajttal. Légkeverésesen 30-35 perc alatt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmosom, szárazra törlöm, lisztbe forgatom és olajon elősütöm, majd kiveszem a zsiradékból és a kockára vágott hagymát , fokhagymát megpirítom, majd rádobom a felszeletelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kiklopfoljuk, az oldalán több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Olajjal meglocsoljuk, sózzuk és borsozzuk, őrölt köménnyel, őrölt pirospaprikával és zú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarját 8 vékony szeletre vágjuk. A szalonnát csikokra vagdaljuk, a fokhagymát apróra zúzzuk, a vöröshagymát lekarikázzuk. A sajtot lereszeljük.A fokhagymát, a mustárt, egy-egy ká...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű