1ek. mustár mag
1ek koliander mag
2ek egész bors
1-fej fok hagyma
5-egész babér levél
5-liter víz
Össze forralni kihütteni s utánna rá önteni ,naponta forgatni
A karfiolt rózsáira szedjük és megmossuk. Egy nagyobb lábasba sós vizet teszünk, és amikor forr, a karfiolt beletesszük. Lefedjük (úgy, hogy egy kis rés maradjon a fazék és a fedő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megforrósított olívaolajba beletesszük a darált húst. Pirítjuk, míg kevés színt is kap. Sózzuk és borsozzuk. Hozzáadjuk a tisztított, kisebb kockákra vágott burgonyát. Kb. 100 m...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűHúst kockázom, félre teszem. Hagymát apróra vágom, a zsírt fel teszem melegedni. Hagymát bele öntöm, közepes lángon fedővel dinsztelem. Épp mielőtt barnulna, mehet bele a fokhagyma...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, letörölgetjük, majd kis kockákra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, lereszeljük (vagy nagyon finomra vágjuk), és a forró olajon üvegesre pároljuk. Ezután a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű