menu

Családireceptkönyv.hu

Füstölés páclé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1ek. mustár mag
1ek koliander mag
2ek egész bors
1-fej fok hagyma
5-egész babér levél
5-liter víz

Elkészítés:


Össze forralni kihütteni s utánna rá önteni ,naponta forgatni

Füstölés páclé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Disznóvágás, Egyéb ételek, Konyhai praktikák, Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Comb - Fűszeres sertésszelet 1 - OK
Comb - Fűszeres sertésszelet 1 - OK

1. A húst 3-4 szeletre vágjuk és sózzuk, borsozzuk. 2. A burgonyát felszeleteljük és kiolajozott tepsibe tesszük, rárakjuk a húsokat. 3. A paradicsomlébe keverjük a zúzott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pecsenyehús
Pecsenyehús

• A hús nagyobb egyforma kockákra vágjuk. Megsózzuk, megszórjuk fekete borssal és őrölt köménnyel. Egy tepsiben zsírt forrósítunk majd a hússzeleteket elősütjük. • Az elősütött hú...

Elkészítési idő: 1-1.5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar HEGYALJAI MERGUEZ
HEGYALJAI MERGUEZ

A húsokat leinaztuk, majd késsel egészen apró kockákra vágtuk a szalonnával együtt. Ezt kb. úgy kell elképzelni, mintha tatárhoz aprítanánk késsel a húst. Nagyon apró lesz, de azér...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Lapocka - Tepsis toroskáposzta
Lapocka - Tepsis toroskáposzta

1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. 2. A tepsit kikenjük a sertészsírral. 3. A sertéshúst 1,5x2 cm-es kockákra vágjuk, majd alaposan átmossuk. 4. A savanyú káposztát alapo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk