60 dkg sertésmáj
3 fej vöröshagyma
bors
majoránna
pirospaprika
só
ételízesítő
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. Olajon megpirítjuk.
Minél több hagymát adunk hozzá annál szaftosabb lesz.
Hozzá tesszük a csíkokra vágott sertésmájat, és kb. 5 percig nagy lángon pirítjuk.
Borsot majoránnát és pirospaprikát szórunk rá és egy kevés vizet adva hozzá kb. 20 percig fedő alatt pároljuk.
Nem szabad sokáig főzni, mert egy ideig puhul aztán újra kemény lesz.
Ha a máj megpuhult megsózzuk, kevés ételízesítőt is adhatunk hozzá és lezárjuk.
Sós vízben főtt krumplival tálaljuk.
Tisztítsd meg a hagymát. Ezután vágd le a felső és alsó részét és óvatosan szedd le a külső hagymaréteget és tedd félre. A hagyma belsejét vágd össze, ahogy a fasírozotthoz is s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket sózzuk és borsozzuk. A hagymát felkockázzuk, a zsíron vagy olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott szalonnát, majd rátesszük a hússzeleteket. Hozzáadjuk az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplit megpucoljuk, lereszeljük és besózva 10 percre állni hagyjuk. Konyharuhába szedjük és jó erősen kifacsarjuk belőle a felesleges levet, majd visszadobjuk egy tálba. Hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát előfőzöm, nem túl puhára. 2. A vöröshagymát és a sonkát megdinsztelem, majd rádobom a gombát és majdnem puhára párolom, őrölt borssal ízesítem. 3. A tejföl é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű