60 dkg sertésmáj
3 fej vöröshagyma
bors
majoránna
pirospaprika
só
ételízesítő
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. Olajon megpirítjuk.
Minél több hagymát adunk hozzá annál szaftosabb lesz.
Hozzá tesszük a csíkokra vágott sertésmájat, és kb. 5 percig nagy lángon pirítjuk.
Borsot majoránnát és pirospaprikát szórunk rá és egy kevés vizet adva hozzá kb. 20 percig fedő alatt pároljuk.
Nem szabad sokáig főzni, mert egy ideig puhul aztán újra kemény lesz.
Ha a máj megpuhult megsózzuk, kevés ételízesítőt is adhatunk hozzá és lezárjuk.
Sós vízben főtt krumplival tálaljuk.
fél dl olaj 1 fej vöröshagyma aprítva 2 gerezd fokhagyma szétnyomva 20 dkg sertésmáj apróra vágva 4 db zsemle beáztatva, kinyomkodva 2 egész tojás fél tk őrölt kömény 1 csok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst nem csontozzuk ki, de kb. 10 cm-es darabokra vágjuk. 2. Sózzuk, borssal, köménymaggal fűszerezzük és egész kevés zsiradékot és vizet aláöntve sütőben - időnként saját...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézhttps://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2017/07/csulok-presben-kolbasszal.html https://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2015/12/felvagottak-adalek-izfokozo-es.html https://b...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A kivert, sózott és borssal ízesített hússzeleteket hirtelen kisütjük. 2. Zsírjában finomra vágott vöröshagymát, karikára vágott gombát fonnyasztunk. 3. A húsokat kivaja...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű