Családireceptkönyv.hu

VÁR SZELET


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6szelet hosszúkaraj, csont nélküli
3egész tojás
10deka liszt
15deka reszelt sajt
só olaj a kisütéshez
zsemlemorzsa

Elkészítés:


A hús szeleteket,klopfolás után sózom.A reszelt sajtot a tojásba keverem.A húsokat először lisztbe, majd a sajtos tojásba forgatom végül a zsemlemorzsába és forró olajba kisütöm Burgonyapürével tálaltam

VÁR SZELET

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Karaj borskéregben sütve
Karaj borskéregben sütve

A karajról levagdostam a hártyát. Ezután a mézből, olajból, mustárból és sóból kikevertem neki egy fincsi pakolást, amivel jól be is dörzsöltem a hátát, oldalát, mindenét… A mustár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar TARTÁRMÁRTÁSOS RAKOTT BRASSÓI
TARTÁRMÁRTÁSOS RAKOTT BRASSÓI

A brassóit szokott módon elkészítjük.Egy csomag spagettit kifőzünk sós vízben.A tepsi aljára tesszük az egyik felét majd a kész brassóit.A húst beborítjuk a spagetti másik felével...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Dagadó - Töltött dagadó - OK
Dagadó - Töltött dagadó - OK

1. A 1,5 kg sertésdagadót hosszú késsel a két réteg között megnyitjuk, a rést kézzel kitágítjuk, kívül-belül besózzuk. 2. Töltelék: a dagadóból többet veszünk, mintegy 0.25 kg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szalontüdő gőz-zsemlegombóccal
Szalontüdő gőz-zsemlegombóccal

A jól megmosott tüdőt és a szívet fokhagymás, babérlevelet, sóval, egész borssal ízesített vízben feltesszük főni és még beledobunk 1 nagy fej egészben hagyott, megtisztított v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk