6szelet hosszúkaraj, csont nélküli
3egész tojás
10deka liszt
15deka reszelt sajt
só olaj a kisütéshez
zsemlemorzsa
A hús szeleteket,klopfolás után sózom.A reszelt sajtot a tojásba keverem.A húsokat először lisztbe, majd a sajtos tojásba forgatom végül a zsemlemorzsába és forró olajba kisütöm Burgonyapürével tálaltam
A karajról levagdostam a hártyát. Ezután a mézből, olajból, mustárból és sóból kikevertem neki egy fincsi pakolást, amivel jól be is dörzsöltem a hátát, oldalát, mindenét… A mustár...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA brassóit szokott módon elkészítjük.Egy csomag spagettit kifőzünk sós vízben.A tepsi aljára tesszük az egyik felét majd a kész brassóit.A húst beborítjuk a spagetti másik felével...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A 1,5 kg sertésdagadót hosszú késsel a két réteg között megnyitjuk, a rést kézzel kitágítjuk, kívül-belül besózzuk. 2. Töltelék: a dagadóból többet veszünk, mintegy 0.25 kg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA jól megmosott tüdőt és a szívet fokhagymás, babérlevelet, sóval, egész borssal ízesített vízben feltesszük főni és még beledobunk 1 nagy fej egészben hagyott, megtisztított v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű