6szelet hosszúkaraj, csont nélküli
3egész tojás
10deka liszt
15deka reszelt sajt
só olaj a kisütéshez
zsemlemorzsa
A hús szeleteket,klopfolás után sózom.A reszelt sajtot a tojásba keverem.A húsokat először lisztbe, majd a sajtos tojásba forgatom végül a zsemlemorzsába és forró olajba kisütöm Burgonyapürével tálaltam
A csülök bőrös részét eltávolítjuk ,és kb. 3 cm-es kockákra vágom. Egy nagyobb, űrtartalmú edényben forró zsiradékon a vöröshagymát folytonos keveréssel rózsaszínűre pirítom . Be...
Elkészítési idő: 60 percKevés olajon megdinszteljük az apró kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott apróhúst, és kifehéredéséig együtt pároljuk. Közben beletesszük a szétnyomott fokhagymát, a fe...
Elkészítési idő:A krumplit megpucoljuk, félig megfőzzük, és szeletekre vágjuk. Felét egy tepsi aljára leterítjük, megsózzuk. Rámorzsoljuk a darált húst, kevés olajjal meglocsoljuk, sózzuk, borsoz...
Elkészítési idő: