605 g liszt
25 dkg öreg tészta
330 dl víz
2 ek olaj
2 ek burgonyapehely /főtt krumpli
2 kk.só
aszkorbinsav
öreg tészta:
150 dkg liszt
5 dkg élesztő
100 ml víz
csipet só
Dagaszt,keleszt 40 perc,félidőben átgyúrni /20 p/.Formázni,230 fok 45-50 perc sütés
A vizet egy tálban az élesztővel elkeverjük. Egy tálba tesszük a lisztet, a sót, és hozzá adjuk a vízben elkevert élesztőt. Egy fakanállal jól összekeverjük, majd egy zacskóval (si...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz egészet ebben a sorrendben tálba mérni, jól összedagasztani. Lehet, hogy közben kíván lisztet, de nem kell túl sok már hozzá. Ha jól kigyúrtuk, akkor lisztezett tálban 40-50 p...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMelegítsd elő a sütőt 220°C-ra. Először vágd össze a petrezselymet nagyon apróra. Egy mély tálba öntsd bele az olívaolajat, aztán jöhet bele a többi hozzávaló: a petrezselyem, fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 20 dkg lisztet összekeverem 2 dl vízzel, 5 g élesztővel, majd 12 órán át (egy éjszaka) szobahőmérsékletlen hagyom. Az állás után hozzáteszek 30 dkg lisztet, 1 dkg élesztőt, kb....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű