605 g liszt
25 dkg öreg tészta
330 dl víz
2 ek olaj
2 ek burgonyapehely /főtt krumpli
2 kk.só
aszkorbinsav
öreg tészta:
150 dkg liszt
5 dkg élesztő
100 ml víz
csipet só
Dagaszt,keleszt 40 perc,félidőben átgyúrni /20 p/.Formázni,230 fok 45-50 perc sütés
Dagaszt,keleszt 40 perc,félidőben átgyúrni /20 p/.Formázni,230 fok 45-50 perc sütés
Elkészítési idő:A száraz és a nedves részt külön-külön kimérjük, majd a két részt összeöntjük, kanállal összekeverjük, kb. 10 percet pihentetjük. Lisztezett felületre borítjuk (én bambuszrostliszt...
Elkészítési idő:Keverjük össze a ozzávalókat. Annyi meleg vizet adjunk hozzá, hogy gyúrható, pizzatésztánál keményebb tésztát kapjunk. Minimum 1 órát kelesszük. Nagyon vékonyra kell nyújtani é...
Elkészítési idő: