Családireceptkönyv.hu

213. Kenyér 4.


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


605 g liszt
25 dkg öreg tészta
330 dl víz
2 ek olaj
2 ek burgonyapehely /főtt krumpli
2 kk.só
aszkorbinsav

öreg tészta:
150 dkg liszt
5 dkg élesztő
100 ml víz
csipet só

Elkészítés:


Dagaszt,keleszt 40 perc,félidőben átgyúrni /20 p/.Formázni,230 fok 45-50 perc sütés

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Kenyerek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anikó
213. Kenyér 4.
213. Kenyér 4.

Dagaszt,keleszt 40 perc,félidőben átgyúrni /20 p/.Formázni,230 fok 45-50 perc sütés

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sárgarépás buci
Sárgarépás buci

A száraz és a nedves részt külön-külön kimérjük, majd a két részt összeöntjük, kanállal összekeverjük, kb. 10 percet pihentetjük. Lisztezett felületre borítjuk (én bambuszrostliszt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Indiai lepénykenyér
Indiai lepénykenyér

Keverjük össze a ozzávalókat. Annyi meleg vizet adjunk hozzá, hogy gyúrható, pizzatésztánál keményebb tésztát kapjunk. Minimum 1 órát kelesszük. Nagyon vékonyra kell nyújtani é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk