605 g liszt
25 dkg öreg tészta
330 dl víz
2 ek olaj
2 ek burgonyapehely /főtt krumpli
2 kk.só
aszkorbinsav
öreg tészta:
150 dkg liszt
5 dkg élesztő
100 ml víz
csipet só
Dagaszt,keleszt 40 perc,félidőben átgyúrni /20 p/.Formázni,230 fok 45-50 perc sütés
◾️Először a Yudanet készítjük el. ▪️A vizet felforraljuk és ráöntjük a dagasztógép táljába kimért 40 g teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztre. ▪️Elkeverjük és kb. 15 percet hagyjuk...
Elkészítési idő: 60 perc + pihen Nehézség: Nehéz1. 30 dkg langyos, átszitált liszthez adjuk az élesztőt, az olajat és a mézet. 2. Jól összekeverjük és hozzáöntünk annyi vizet, hogy sűrű kovászt kapjunk. 3. Az így elkészü...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézIn a large bowl, mix together the yogurt, gluten-free flour blend, baking powder, and salt until a dough forms. Transfer the dough to a lightly-floured surface and flatten into an...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. A többit a gép elintézi. - Program: alap kenyér
Elkészítési idő: 190 perc Nehézség: Könnyű