50 dkg kenyérliszt
15 dkg liszt
3 dkg élesztő
2 kk. só
1 kk.cukor
1 ek. setészsír
aszkorbinsav
3-4 dl víz
Élesztő futtatni.Dagasztani,duplájára keleszteni /30-40 p /.Átmozgatni,formázni,20-30 p pihenés.Bevágni,sütőt bekapcsolni. 200 -220 fok. Kenyeret spriccelni,20-30 perc sütni.
1 dl langyos vízbe beletesszük a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, és felfuttatjuk. Majd egy tálba kimérjük a liszteket hozzáadjuk a sikért az aszkorbinsavat a sót és összekeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz kenyeret apró kockára vágjuk. Egy tálban összekeverjük a 4 tojást, a 2 dl tejfölt és a lereszelt mozzarella sajtot, majd beleforgatjuk a kenyeret. Sózzuk, borsozzuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkeszitese : Elkeverjuk a lisztet,cukrot es elesztot. Aprankent adagoljuk hozza a vizet, majd a vegefele, hozaadjuk az 1/4 pohar repceolajat es a 2 ek olivaolajat es sot. Nem r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat bedobáljuk a gépbe (a folyadékot mindig alulra), beállítjuk fehér kenyér sütésére és már csak várni kell, hogy kisüljön a ropogós finomság. 2. A mennyiségeket...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz