menu

Családireceptkönyv.hu

219. Kis kenyerek /bagett/


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


65 dkg liszt
3 dkg élesztő
1 kk. só
1 mk. /pici/ cukor
1,5 tk.olaj
3-4 dl víz

Elkészítés:


Dagasztani.Keleszteni 1 órát. 10 felé osztani,formázni.keleszteni 30 percig.Bevágni,spriccelni. 200-230 fokon 15-20 perc sütés.

219. Kis kenyerek /bagett/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Kenyerek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Bagett
Bagett

1. A hozzávalókból tésztát dagasztok, egy kicsit lágyabbat, mint a kenyérnél. 2. Kiolajozott kelesztőtálba teszem, hagyom duplájára kelni. 3. Lisztezett felületre borítom,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Évi új kenyere
Évi új kenyere

Kenyér ahogy én készítem! Este 1 dkg élesztőt elmorzsolok egy tálban, 2 dl langyos vízzel jól elkeverem,majd 20 dkg lisztet adok hozzá, lefedtem folpackkal és a konyhapulton hagyt...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Zsuzsanna
Békebeli ropogós kifli
Békebeli ropogós kifli

A tejet és a vizet összeöntjük és elkeverjük benne a tejfölt, majd meglangyosítjuk annyira hogy kellemes meleg legyen, de ne forró. A lisztbe belekeverjük a sót a közepébe mélye...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Békebeli ropogós kifli
Békebeli ropogós kifli

A tejet és a vizet összeöntjük és elkeverjük benne a tejfölt, majd meglangyosítjuk annyira, hogy kellemes meleg legyen, de ne forró. A lisztbe belekeverjük a sót a közepébe mély...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk