Családireceptkönyv.hu

219. Kis kenyerek /bagett/


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


65 dkg liszt
3 dkg élesztő
1 kk. só
1 mk. /pici/ cukor
1,5 tk.olaj
3-4 dl víz

Elkészítés:


Dagasztani.Keleszteni 1 órát. 10 felé osztani,formázni.keleszteni 30 percig.Bevágni,spriccelni. 200-230 fokon 15-20 perc sütés.

219. Kis kenyerek /bagett/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Kenyerek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Sacko
Zabpelyhes puffancsok
Zabpelyhes puffancsok

A fél csésze zabpelyhet leöntjük a fél csésze forró vízzel, elkeverjük és félretesszük addig, amíg teljesen kihűl. Dagasztógép táljába mérjük a joghurtot, hozzáadunk 1 dl vizet,...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
654.Pita házilag
654.Pita házilag

1. Előtészta készítés 2. Előtészta érés: 30 perc 3. Tészta készítés az olívaolaj utólagos hozzáadásával 4. Tésztaérés: 45 perc 5. A tészta osztása 8×85g-os darabokra, majd az e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
217. Kis kenyerek
217. Kis kenyerek

Este öreg tésztát bekeverni. Reggel, Élesztőt futtatni. A többi hozzávalóval dagasztani.2 x átgyúrni / 20-20 perc/. Darabolni,formázni, keleszteni 20-30 perc. 210 fokon 15-20...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Dragomán féle parasztkenyér
Dragomán féle parasztkenyér

Sütés előtt fél napon vagy egy éjszakán át kell keleszteni, reggel néhányszor hajtogatni, majd egy lefedhető lábosban, hideg sütőbe téve 230 fokon 45 percig, és fedő nélkül még 15...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk