1 liter kókusztej
Két marék gyümölcs
3-4 ek zselatin
(édesítés, ha szükséges)
A kókusztejet felmelegítjük, és eloszlatjuk a zselatint (és az édesítőt, ha igényli). Ha felolvadt, beleszórjuk a gyümölcsöt. Miután kicsit lehűlt, kuglóf formába, majd hűtőbe tesszük. 3-4 óra múlva fogyasztható. Az aljára kiült a gyümölcs, így fejre állítva leginkább egy gyümölcsös sajttortához hasonlít.
1. A tésztához a száraz hozzávalókat keverjük össze. Én a felolvasztott vajat - nem forró - tojást és mézet összekevertem és így adtam hozzá a lisztes keverékhez. Összedolgoztam ke...
Elkészítési idő: 1, 5 óra Nehézség: NehézA margarint a kristálycukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást is. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd az előbbiekhez adjuk a bögre tejjel együtt. Az egészet jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet összekeverjük a porcukorral, közepébe mélyedést készítünk, és beleütjük a tojások sárgáját. Hozzáadjuk a tejben felfuttatott élesztőt, csipet sót, kevés rumot. Lágyabb t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A sütőport összekeverjük a liszttel, majd a hideg vizet is hozzáadjuk és csomómentesre keverjük. 2. A banánokat három egyenlő részre vágjuk. 3. A banán darabjait alaposan befo...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű