1 liter kókusztej
Két marék gyümölcs
3-4 ek zselatin
(édesítés, ha szükséges)
A kókusztejet felmelegítjük, és eloszlatjuk a zselatint (és az édesítőt, ha igényli). Ha felolvadt, beleszórjuk a gyümölcsöt. Miután kicsit lehűlt, kuglóf formába, majd hűtőbe tesszük. 3-4 óra múlva fogyasztható. Az aljára kiült a gyümölcs, így fejre állítva leginkább egy gyümölcsös sajttortához hasonlít.
Egy serpenyőben olvassz fel három evőkanál kristálycukrot, majd add hozzá a lecsepegtetett meggyet. Kicsit forgasd össze, öntsd fel kevés meggylével, és ízlés szerint cherry brandy...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk és addig hűtőben pihentetjük, amíg a tölteléket el készítjük. A tésztát négy felé vesszük és lisztezett munkafelületen négy, egyenként 25 x 10 cm-...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA clafoutis elkészítése: 4 tojást felverek 10 dkg kristálycukorral és egy csipet sóval, hozzáadok 12,5 dkg lisztet, csomómentesre keverem, aztán fokozatosan beleöntök 3 dl tejet k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű