- 2 kicsi cukkini,
- 2 nagy krumpli,
- 1 dl olaj,
- 2 gerezd zúzott fokhagyma,
- 5dkg vaj,
- 2 dl tejszín,
- só, bors
A beolajozott tepsibe felváltva megsózott krumpli és cukkini rétegeket rakunk. 10 percig forró sütőben sütjük.
Közben a többi összetevőt felforraljuk és a tepsibe öntjük, tetejét megszórhatjuk, reszelt sajttal. Pirosra sütjük!
A tésztához a meghámozott burgonyát finomra reszeljük, és összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a tejföllel, a megtisztított, felaprított hagymával, valamint ízlés szerint sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben megfőzzük. A sonkát aprítógépben nagyobb kockákra vágjuk, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejfölt, a vajat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy közepes méretű tepsi alját kikenjük olajjal. A krumplit meghámozzuk, felkarikázzuk, majd a tepsiben szétterítjük. Ahány rétegben lerakjuk, annyiszor megsózzuk a tetejét. Ezutá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát és a fokhagymát finomra vágva, olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a darált húst, és alaposan megpirítjuk, majd fűszerezzük. Amikor megpirult, öntsünk hozzá vi...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes