csirkemell
zöldségmix
bulgur
só
bors
pirospaprika
Csirkét kockára vágjuk és megpirítjuk olajon/kókuszzsíron.
Közben a zöldségmixet felrakjuk főni és a bulgurt is, mikor megfőttek egybe öntjük őket a csirkés serpenyőbe.
Felöntjük pici vízzel és borssal,sóval és pirospaprikával ízesítem.
A kacsamellről lefaragom a húson túllógó zsíros részeket. Megsózöm, bedörzsölöm apróra vágott friss rozmaringgal, bazsalikommal. Serpenyóben, evőkanálnyi étolajon elősütöm, oly m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Tepsibe rakjuk, olajban a fokhagymával és a fűszerekkel megsütjük a húst. 2. Az olajjal locsolgatjuk. 3. Amikor a hús már majdnem kész, rátesszük a kockára vágott krumpl...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát apróra vágom, olajon megpárolom, majd hozzáadom a gombát, borsót, paradicsomkonzervet, paradicsompürét, olívabogyót, az összezúzott fokhagymát és a fűszereket. Ezt a ragu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst szeletekre vágom, kicsit kiklopfolom, fűszerezem. A szeletekre 1 vagy fél szelet sajtot teszek, apróra vágott lilahagymát teszek a sajtra, majd feltekerem. Fogpiszkálóval rö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű