25 dkg liszt
1 sütőpor
20 dkg sajt
2 tojás
10 dkg olajbogyó
10 dkg zöldség
10 dkg vaj
4 kanál olaj
só
A lisztet sütőporral összekeverjük. A tojássárgáját vajjal kikeverjük a fehérjét felverjük majd ezt belekeverjük. Sajtot olajbogyót és zöldségegeket feldarabolva szintén belerakjuk majd zsírpapíros sütőformában sütjük 180°C-on 40 min
1. A lisztet a cukorral, a tejföllel, a Ramával, és a tojássárgával, valamint a sütőporral összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk. 2. A tésztát egyenként kisodorjuk, majd a diós habb...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA páchoz valókat összekeverjük, és nyakon öntjük vele a pulykamellet. 2-3 napig lehet érlelni a pácban hűvös helyen, de már 1 éjszaka érlelés után is süthető - bár minél hosszabb i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat megmossuk, és konyhai papírtörlővel teljesen szárazra itatjuk. Apró (kb. 2cm-es) darabokra vágjuk. Megszórjuk a római köménnyel, szegfűborssal és a fahéjjal, a füstöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást szétválasztom. A fehérjéhez hozzáadom a sót és ki habosítom, majd kanalánként hozzáadom a cukrot és kemény habbá keverem. A lisztet, sütőport és a szódát összekeverem és b...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű