120 g Szafi Free lángos lisztkeverék (Szafi Free lángos lisztkeverék ITT!)
60 g Szafi Fitt szénhidrát csökkentő lisztkeverék (Szafi Fitt szénhidrát csökkentő lisztkeverék ITT!)
2 g Szafi Fitt himalája só (Szafi Fitt himalája só ITT!)
2 g Szafi Fitt szódabikarbóna (Szafi Fitt szódabikarbóna ITT!)
20 g almaecet (almaecet ITT!)
280 g langyos víz
+2 g Szafi Free lángos lisztkeverék a gyúráshoz és formázáshoz
Kavarjuk össze külön edényben a folyékony és a száraz összetevőket.
Öntsük őket egybe és gyúrjuk össze.
Pihentessük 5 percig.
Ezután gyúrjuk át a tésztát lisztes felületen, majd osszuk 3 részre.
Lisztes kézzel formázzuk 17 cm szélesre.
Melegítsünk kókuszolajat (ne legyen a legmagasabbra állítva a hőfok 9 fokozatnál, a 7-es fokozatot ajánlom.)
Süssük ki egyenként a lángosokat, oldalanként 2 percig.
Rakjuk papírtörlőre, hogy a felesleges olajat beszívja.
1 db 17 cm-es lángos szénhidrát értéke: 25,7 g
100 gramm lángos szénhidrát értéke: 16,3 g
Egy nagy tálba beletesszük a lisztet. A 1 dl langyos tejbe teszünk egy-kettő csipet cukrot. A liszt közepébe egy kis mélyedést “fészket” teszünk és bele öntjük a cukros langyos tej...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet egy tálba szitáljuk. A hideg vajat apróra vágjuk, vagy sajtreszelőn lereszeljük (én ezt javaslom, gyorsabb, és könnyebben tudunk vele dolgozni). A túrót szitán áttörjük...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA lisztet tálba szitáljuk a sütőporral együtt, majd hozzákeverjük a sót és a cayenne-t, ezután belemorzsoljuk a szobahőmérsékletű vajat, végül a reszelt sajt felét is belekeverjük....
Elkészítési idő: 20+30 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, vagy dagasztógépbe tesszük, ha megkelt, téglalapra nyújtjuk. Ráteszünk a pizza krémet, a sonkaszeleteket, és a reszelt sajt 3/4-ét. Feltekerjük min...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű