menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás mustár


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 pohár mustár, 8-10 gerezd fokhagyma, bors

Elkészítés:


1. A fokhagymát megtisztítom és a gerezdeket alaposan átnyomom.

2. Az így kapott pürét jól elkeverem a mustárral és őrölt fekete borssal ízesítem.

Fokhagymás mustár

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Zöldséges krémsajt
Zöldséges krémsajt

1. A sárgarépát a nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, az újhagymát karikára, a paprikát kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd az egészet elkeverjük a sajtkrémmel....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Tejfölös padlizsánkrém
Tejfölös padlizsánkrém

A padlizsánt sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon 25 percig sütjük, majd megfordítjuk, és újabb 25 percig sütjük. Az olívaolajon üvegesre dinszteljük az apróra vágott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Csirke húskrém maradékból (diétás)
Csirke húskrém maradékból (diétás)

1. A csirkecombokat megmossuk és himalája sóval ízesített vízben (ha van húslevesünk, azzal sokkal finomabb) a forrástól számítva kb. 40 perc alatt puhára főzzük. (Ha maradék hús...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anett
Hummus
Hummus

A fokhagymát a csicserivel pürésítjük darálóban, majd pürésítés közben hozzáadjuk a jégkockát, citromlevet, tahinit, sót és tovább pürésítem. A jégkocka segít abban, hogy a hummus...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk