vaj, juhtúró, lilahagyma, 1/2 mk pirospaprika, köménymag
1. A szobahőmérsékletű vajat összetörjük villával, majd hozzá kell tenni a juhtúrót. Ezt jól össze kell keverni.
2. Hozzáadjuk az apróra vágott lila hagymát, és a pirospaprikát, amit a színe miatt kell beletenni, általában fél mokkáskanálnyit keverek bele.
3. Hűtőben pihentetjük 1-1,5 órán keresztül.
1. Pirítós kenyérrel, paradicsommal nagyon finom reggeli v. vacsora lehet.
2. Aki szereti, fűszerköményt is tehet bele, de csak az íze kedvéért.
3. Ha több a juhtúró mint a vaj, vagy erős a juhtúró, kellemetlen íze lehet a kőrözöttnek. Ilyenkor több vajat kell hozzáadni.
A fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...
Elkészítési idő: 30 pec1. A kolbászt nagyon apró darabra vágom, a sajtot lereszeljük. 2. A krémsajtot elkeverjük a gulyáskrémmel, hozzáadom a kolbászt és a reszelt sajt felét. 3. A masszával megk...
Elkészítési idő:1. A tojásokat keményre főzzük, és villával összetörjük. 2. A gépsonkát apró kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a tojáshoz. 3. Belekeverjük a margarint, az apróra vágott vörösh...
Elkészítési idő: