Családireceptkönyv.hu

Kolbászos szendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


20 dkg füstölt kolbász, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg trappista sajt, diónyi gulyáskrém, kenyér

Elkészítés:


1. A kolbászt nagyon apró darabra vágom, a sajtot lereszeljük.

2. A krémsajtot elkeverjük a gulyáskrémmel, hozzáadom a kolbászt és a reszelt sajt felét.

3. A masszával megkenem a kenyér szeleteket, sajttal megszórom, és sütőben a sajt olvadásáig sütöm.

4. Hideg szendvicsnek is kiváló.

Kolbászos szendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Lakatos
Padlizsánkrém majonéz nélkül
Padlizsánkrém majonéz nélkül

A padlizsánokat megmossuk és a végeit levágjuk, majd hosszában kettévágjuk. A félbevágott, nyers padlizsánok mindkét oldalát késsel 4-5 helyen megszurkáljuk. Ez után következik a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Tonhalkrém
Tonhalkrém

A tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkemájpástétom ( Házi )
Csirkemájpástétom ( Házi )

--a vaj 2/3 -át egy serpenyőben kisebb lángon felolvasztjuk ---a hagymát felszeleteljük,a vajon 5 percig sütjük ezután hozzáadjuk a tisztitott ,mosott lecsepegtetett májat ---fű...

Elkészítési idő: 40
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk