20 dkg füstölt kolbász, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg trappista sajt, diónyi gulyáskrém, kenyér
1. A kolbászt nagyon apró darabra vágom, a sajtot lereszeljük.
2. A krémsajtot elkeverjük a gulyáskrémmel, hozzáadom a kolbászt és a reszelt sajt felét.
3. A masszával megkenem a kenyér szeleteket, sajttal megszórom, és sütőben a sajt olvadásáig sütöm.
4. Hideg szendvicsnek is kiváló.
◾️A megmosott tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük. ◾️Közben az újhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. ◾️A petrezselymet megmossuk, majd lecsipkedjük a leveleiket, és finomra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA beáztatott vöröslencsét és a sárgaborsót sózott, borsozott és babérlevéllel fűszerezett vízben puhára főzzük, leszűrjük, és krémesre turmixoljuk. Ha langyosra hűlt, hozzákever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: Könnyű1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat és a sót, habosra keverjük, majd a fűszereket és a finomra vágott fűszernövényeket is belekeverjük. 2. Töltelékként tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz