20 dkg füstölt kolbász, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg trappista sajt, diónyi gulyáskrém, kenyér
1. A kolbászt nagyon apró darabra vágom, a sajtot lereszeljük.
2. A krémsajtot elkeverjük a gulyáskrémmel, hozzáadom a kolbászt és a reszelt sajt felét.
3. A masszával megkenem a kenyér szeleteket, sajttal megszórom, és sütőben a sajt olvadásáig sütöm.
4. Hideg szendvicsnek is kiváló.
A padlizsánokat megmossuk és a végeit levágjuk, majd hosszában kettévágjuk. A félbevágott, nyers padlizsánok mindkét oldalát késsel 4-5 helyen megszurkáljuk. Ez után következik a...
Elkészítési idő: 1 óraA tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.
Elkészítési idő: 10 perc--a vaj 2/3 -át egy serpenyőben kisebb lángon felolvasztjuk ---a hagymát felszeleteljük,a vajon 5 percig sütjük ezután hozzáadjuk a tisztitott ,mosott lecsepegtetett májat ---fű...
Elkészítési idő: 40