Családireceptkönyv.hu

Kolbászos szendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


20 dkg füstölt kolbász, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg trappista sajt, diónyi gulyáskrém, kenyér

Elkészítés:


1. A kolbászt nagyon apró darabra vágom, a sajtot lereszeljük.

2. A krémsajtot elkeverjük a gulyáskrémmel, hozzáadom a kolbászt és a reszelt sajt felét.

3. A masszával megkenem a kenyér szeleteket, sajttal megszórom, és sütőben a sajt olvadásáig sütöm.

4. Hideg szendvicsnek is kiváló.

Kolbászos szendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Hangonyi kőrözött
Hangonyi kőrözött

1. A szobahőmérsékletű vajat összetörjük villával, majd hozzá kell tenni a juhtúrót. Ezt jól össze kell keverni. 2. Hozzáadjuk az apróra vágott lila hagymát, és a pirospaprikát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Krisztina
Szendvicskrém
Szendvicskrém

A hagymát, sonkát és a tojásokat a lehető legapróbbra összekockázzuk. A hozzávalókat alaposan összekeverjük és fűszerezzük.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Fűszervaj
Fűszervaj

Összekeverjük az ízesítőket a vajjal. Egy darabka folpackra halmozzuk, feltekerjük, rúddá formázzuk, a két végénél öszecsavarjuk, behűtjük, ha kifagyott, a fóliában hagyva csini c...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Gombás melegszendvics
Gombás melegszendvics

1. Tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra a gombát, és a zsiradékon pároljuk meg. 2. Közben tegyük a kenyérszeleteket a kenyérpirítóba. 3. A tojásokat verjük fel, keverjük hozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk