menu

Családireceptkönyv.hu

Hideg paprikamártás


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


6 ek majonéz, csipet hagymasó, csapott tk pirospaprika, 3 ek ketchup

Elkészítés:


1. A majonézt, hagymasót, pirospaprikát és a ketchupot alaposan összekeverjük.

2. A mártásos csészében vagy üvegpohárban tálalt mártást pirospaprikával megszórva tálaljuk.

3. Meleg és hideg sültekhez, pecsenyékhez, fóliában sült burgonya mellé.

Trükkök, tippek, praktikák:


1. Hűtőben 2 napig tárolható.

Hideg paprikamártás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Mártások,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Áfonyaszósz
Áfonyaszósz

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Eredeti szerb ajvár 2
Avatar Slavitsek Alexa Kedvelnék Avatar Endrődy Hanna Kedvelnék
Eredeti szerb ajvár 2

Tegye a padlizsánt és a paprikát a sütő rácsára; előbbit 30, utóbbit 20 percig kell sütni. Miután letelt a húsz perc, óvatosan helyezze a paprikákat egy mély edénybe, majd fedje l...

Elkészítési idő: 40 p
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Amália
Potine szósz
Potine szósz

Hagymát ledaráljuk, picit lepirítjuk, az összes hozzávalót tedd be egy turmixgépbe, és keverd, míg egyenletesen sima nem lesz. A sültkrumplit szórd meg a sajttal (vagy túróval) és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
A tökéletes kaporszósz
A tökéletes kaporszósz

A tejfölt egy külön tálban csomómentesre keverjük a liszttel, és félretesszük. Ez lesz a kaporszósz habarása. Serpenyőben vajat olvasztunk. Kis lángon megfuttatjuk rajta a f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk