menu

Családireceptkönyv.hu

Hideg paprikamártás - OK


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 ek majonéz, csipet hagymasó, csapott tk pirospaprika, 3 ek ketchup

Elkészítés:


1. A majonézt, hagymasót, pirospaprikát és a ketchupot alaposan összekeverjük.

2. A mártásos csészében vagy üvegpohárban tálalt mártást pirospaprikával megszórva tálaljuk.

3. Meleg és hideg sültekhez, pecsenyékhez, fóliában sült burgonya mellé.

Trükkök, tippek, praktikák:


1. Hűtőben 2 napig tárolható.

Hideg paprikamártás - OK

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Mártások,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Katalin
Kólás BBQ szósz
Kólás BBQ szósz

1. Vágjátok apróra a vöröshagymát és kevés olajon pirítsátok le aranyszínűre. 2. Öntsétek rá a két doboz kólát. 3. Nem a leggusztább dolog ebben a fázisban, de túl lesztek rajta....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Áfonyaszósz
Áfonyaszósz

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Virslis-szalonnás mártás - OK
Virslis-szalonnás mártás - OK

1. A szalonnát kicsi darabokra vágom , kiolvasztom mikor kiolvadt hozzáadom a karikára vágott virslit és megsütöm. 2. Az ételkeményítőt csomómentesre kavarom a tejszínnel és a m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Vaníliasodó. szósz. öntet
Vaníliasodó. szósz. öntet

A tejszínt egy vastag aljú, vizezett lábosban feltesszük forrni. Közben egy habverővel a tojássárgákat a cukorral, a sóval és a vanília kikapart magjával elkeverjük. A vaníliarud...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk