6 ek majonéz, csipet hagymasó, csapott tk pirospaprika, 3 ek ketchup
1. A majonézt, hagymasót, pirospaprikát és a ketchupot alaposan összekeverjük.
2. A mártásos csészében vagy üvegpohárban tálalt mártást pirospaprikával megszórva tálaljuk.
3. Meleg és hideg sültekhez, pecsenyékhez, fóliában sült burgonya mellé.
1. Hűtőben 2 napig tárolható.
Felhevítjük az olajat. Beltesszük a lisztet és belenyomjuk a fokhagymát. Felöntjük tejjel és megfűszerezzük ízlés szerint. Apróra vágjuk a kaprot és hozzáadjuk a mártáshoz. Ha sűrű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTedd az alapanyagokat egy edénybe (használd fel az újhagyma zöldjét is az öntethez). Turmixold össze a hozzávalókat botmixerrel vagy turmixgépben. Ha mártogatósként használod, ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat megolvasztjuk, és félretesszük, hogy egy kicsit hűljön. A tojássárgákhoz hozzáadunk egy kanál hideg vizet, és gépi habverővel habosra keverjük. Akkor jó, ha buborékos a te...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű