6 ek majonéz, csipet hagymasó, csapott tk pirospaprika, 3 ek ketchup
1. A majonézt, hagymasót, pirospaprikát és a ketchupot alaposan összekeverjük.
2. A mártásos csészében vagy üvegpohárban tálalt mártást pirospaprikával megszórva tálaljuk.
3. Meleg és hideg sültekhez, pecsenyékhez, fóliában sült burgonya mellé.
1. Hűtőben 2 napig tárolható.
A kockára vágott zöldségeket vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a lisztet, addig pirítjuk, míg színe nem lesz A többi hozzávalót is hozzá adjuk, majd folyamatosan kevergetve 1 órán át...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes4 db tojássárgája M méret 0,5 tk. só 3/4 tk. cukor 1,5 tk. mustár fél ek. 1 ek. fehérborecet 3 dl étolaj 0,25 dl sima főző olívaolaj (étolajjal helyettesíthető) 0,25 dl extr...
Elkészítési idő: 20 perc10 adag Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük. / rizst is szárazon/ Kicsit pihentetem és forróvízben kifőzöm. A főzőlét felhasználom a mártáshoz
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csontot bárddal kis darabokra vágom. A megtisztított zöldségeket vékony karikákra szeletelem. A csontot az olajon megpirítom, majd a zöldségeket meg a cukrot hozzáadom és továb...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Könnyű