0,5 kg krumpli, 20 dkg tarhonya, egy nagyobb hagyma, 20 dkg füstölt szalonna, piros paprika, só,tenyérnyi szalonnabőr, egy fél zöldpaprika és egy kisebb paradicsom, kolbász
1. A krumplit nem karikára, hanem kockára vágjuk, és a feleresztés után kolbászt is karikázhatunk bele.
1. Az elkészítése teljesen azonos a slambucéval.
A burgonyát héjában megfőzzük. Amikor langyosra hűlt, megtisztítjuk és krumplinyomón áttörjük. Hozzáadjuk a lisztet és a zsírt, majd jól összedolgozzuk. Amikor kész, lisztezett nyú...
Elkészítési idő:1. Főzzük meg a tésztát. 2. Eközben egy közepes méretű tepsit kenjük ki az olívaolajjal, így nem ragad oda a tészta. 3. A tejföl és a túrót keverjük folyékony masszává a te...
Elkészítési idő: