0,5 kg krumpli, 20 dkg tarhonya, egy nagyobb hagyma, 20 dkg füstölt szalonna, piros paprika, só,tenyérnyi szalonnabőr, egy fél zöldpaprika és egy kisebb paradicsom, kolbász
1. A krumplit nem karikára, hanem kockára vágjuk, és a feleresztés után kolbászt is karikázhatunk bele.
1. Az elkészítése teljesen azonos a slambucéval.
A tésztát sós vízben megfőzzük. A húst nagyobb darabokra vágjuk, kevés olajban pirítani kezdjük. Fűszerezzük és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, minden oldalát megpirítjuk. A tésztá...
Elkészítési idő:Elkészítés: Előmelegítem a sütőt 170°C-ra, kifőzöm a finommetéltet. Egy tálba helyezem a túrót, a porcukrot, a tejfölt, a citrom reszelt héját és a kikapart vaníliarúd belsejét....
Elkészítési idő: 45 percAlaposan mosd le, és darabold apróra a friss tavaszi medvehagymát. Egy nagyobb edényben forralj vizet a tésztának. A főzővizet sózd meg, és öntsd bele az olajat is. A spagettit az...
Elkészítési idő: