0,5 kg krumpli, 20 dkg tarhonya, egy nagyobb hagyma, 20 dkg füstölt szalonna, piros paprika, só,tenyérnyi szalonnabőr, egy fél zöldpaprika és egy kisebb paradicsom, kolbász
1. A krumplit nem karikára, hanem kockára vágjuk, és a feleresztés után kolbászt is karikázhatunk bele.
1. Az elkészítése teljesen azonos a slambucéval.
Hájas tészta: A hájat ledaráljuk húsdarálón, majd 15 dkg liszttel összegyúrjuk és hideg tejre tesszük. 20 dkg lisztet, a tojássárgáját, csipet sót, a vizet és az ecetet összegyúr...
Elkészítési idő:Nagyobb edénybe rakok fel vizet a tészta főzéshez, a káposztát letisztítom felső leveleitől, megmosom, és tészta reszelőn lereszelem, megsózom, hagyom állni 5-percet, majd jól kiny...
Elkészítési idő: 10-percSerpenyőben melegítsünk kevés étolajat, majd tegyük rá a morzsát, és pirítsuk aranybarnára. Annyi olaj kell a morzsa alá, hogy az ne legyen nagyon száraz, de maradjon morzsalékos p...
Elkészítési idő: 1,5