Családireceptkönyv.hu

Kolbászos rétes


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csomag réteslap, 1 hagyma, 1 nagy paradicsom, 10 dkg mozzarella, 10 dkg parmezán, 2 nagy szál fűszeres kolbász, bazsalikom, só, bors, olívaolaj

Elkészítés:


1. A réteslap felét fóliára terítjük és átkenjük olívaolajjal.

2. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és összekeverjük a felvagdosott paradicsommal, bazsalikommal. Ezt rákenjük a réteslapra.

3. A reszelt sajtokkal megszórjuk, majd a kolbászokat is rátesszük, egymás mellé.

4. Szorosan feltekerjük és kivajazott tepsibe tesszük.

5. A tetejét megkenjük olívaolajjal és 180 fokos sütőben megsütjük. Csak addig kell sütni amíg a rétes aranybarna lesz.

6. Hagyjuk egy kicsit hűlni és felszeleteljük.

Kolbászos rétes

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Naan kenyér
Naan kenyér

A tésztát összeállítom a hozzávalókból és néhány percig dagasztom. Elég kemény ez a tészta, de az a tapasztalatom, ha könnyíteni akarunk rajta és folyadékot adunk hozzá, akkor töri...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: debovszkij
Kínai kelt tészta
Kínai kelt tészta

1. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd kelesztés nélkül felhasználhatjuk. 2. Buktához például kinyújtjuk, felvágjuk 8x10-es négyzetekre. A tölteléket a négyzet közepébe kan...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Egyszer kelt fánk recept
Egyszer kelt fánk recept

Az élesztőt 2 dl tejben kevés cukorral felfuttatom. A lisztbe mélyedést készítek, ide kerül bele a felfutott élesztő és a vaj kivételével a többi hozzávaló. A tésztát jól kidolg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk