500 g makaróni tészta, 3 kis konzerv sűrített paradicsom, 20 dkg párizsi, 1 pohár tejföl, 15 dkg reszelt sajt, só, cukor, morzsolt majoránna
1. Tegyük fel a tésztát főni, közben készítsük el a szósz.
2. Először daráljuk le a párizsit, majd öntsük a sűrített paradicsomokat egy lábosba és hozzá kevés vizet úgy, hogy közben a konzerves dobozokat kiöblítjük.
3. Kezdjük el melegíteni és lassan keverjük hozzá a darált párizsit és a sót.
4. Mikor már forrni kezd tegyük hozzá a tejfölt, az őrölt majoránnát és a cukrot ízlés szerint.
5. Pár percig hagyjuk a tűzön, majd takarjuk le fedővel és várjunk kb. 10 percet.
6. A lecsurgatott tésztával összekeverjük és reszelt sajttal tálaljuk.
A liszt kivételével mindent összekeverünk, majd mehet hozzá a liszt is. Nem kell dagasztani, elég alaposan összekeverni. 40 percig kelesztjük, közben összeállítjuk a tölteléket...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. lépés Tegyünk föl sós vizet forrni a gnocchinak. A szósz elkészítése közben főzzük meg a tasakon javasoltak alapján. 2. lépés Tisztítsuk meg a gombát, vágjuk szeletekre. 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson található útmutató szerint, enyhén sós, lobogó vízben kifőzöm. A csirkemellet a felhevített zsiradékon aranybarnára sütöm, sütés közben mindkét oldalát...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes1. Az élesztőt, kevés cukros, langyos tejben felfuttatjuk. 2. A lisztet összekeverjük a sóval, majd hozzáöntjük a kefírt, a tojásokat és a tej felét. 3. Gyúrni kezdjük és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű