32 dkg makaróni, 6 dkg vaj, 10 dkg gomba, 15 dkg sonka, 5 ek ketchup, 10 dkg reszelt sajt, bors, 3 csipet cukor, hagymasó, só
1. A vajban lepirítjuk a metéltre vágott gombát, majd beletesszük a sonkát, a cukrot, a hagymasót, a borsot, a ketchupot és összeforraljuk.
2. A makarónit sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és a raguval összekeverjük.
3. Átforrósítva tálaljuk és sajttal megszórjuk a tetejét.
Az orsótésztát és egy kevés mexikói zöldséget sós vízben kifőzzük. Amíg fő, elkészítjük a ragut. A vöröshagymát, a lecsepegtetett tonhalat, paradicsomot, fokhagymát olívaolajon ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot elkeverjük az olajjal, vagy az olvasztott, de kihűtött vajjal. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és beleszitáljuk a lisztet, majd az élesztőt. Meggyúrjuk a tésztát, letakarjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: 1. A 2/3 bögre meleg vízben feloldjuk az élesztőt és a cukrot. Gyakorlatilag belekeverjük. 2. Ezután jöhet az összes többi hozzávaló, annyi hogy csak két bögre l...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA darált húst összedolgozzuk a tejbe n áztatott , kifacsart zsemlékkel, a tojásokkal és vegetával fűszerezzük. Diónyi gombócokat formázunk, forró olajban pirosra sütjük, majd kisz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű