32 dkg makaróni, 6 dkg vaj, 10 dkg gomba, 15 dkg sonka, 5 ek ketchup, 10 dkg reszelt sajt, bors, 3 csipet cukor, hagymasó, só
1. A vajban lepirítjuk a metéltre vágott gombát, majd beletesszük a sonkát, a cukrot, a hagymasót, a borsot, a ketchupot és összeforraljuk.
2. A makarónit sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és a raguval összekeverjük.
3. Átforrósítva tálaljuk és sajttal megszórjuk a tetejét.
Az aprított hagymát kevés zsiradékon megdinsztelem, majd hozzáadom a filézett, kockázott csirkecombokat. Fehéredésig pirítom, majd fűszerezem. Ha van egy kis bontott fehér borunk,...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk apróra, a petrezselymet aprítsuk össze. Melegítsünk egy serpenyőben olívaolajat, dobjuk rá a hagymát, mikor üveges, adjuk hozzá a fokhagymát i...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA fagyasztott leveles tésztát hagyjuk szobahőmérsékleten felolvadni. Egy 12 lyukú muffin forma mélyedéseit vékonyan kikenjük olajjal. A sonkát, a gombát, a sajtot, a kolbászt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesMegfőzzük a zöldségeket a zöldséglevesben, majd egy kanál zöldséglevessel és az áztatott kesudióval összeturmixoljuk. Ráöntjük a kifőtt tésztára
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű