menu

Családireceptkönyv.hu

Párolt rizs kukoricával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


rizs, ½ doboz kukoricakonzerv, vaj, só

Elkészítés:


1. Elkészítjük a párolt rizst, és mielőtt elzárjuk alatta a gázt, tegyünk hozzá ½ doboz kukoricakonzervet.

2. Amíg a rizs melegen áll, a kukorica is átmelegszik.

3. Tálalás előtt egy darabka vajat dobunk bele, azzal átkeverjük.

Párolt rizs kukoricával

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anita
Serpenyőben sült krémes édesburgonya
Serpenyőben sült krémes édesburgonya

Egy kerek, tapadásmentes serpenyőben biomargarint hevítek, majd elkezdem rétegezni a vékony burgonyakarikákat, minden réteget megszórom a fűszerekkel, majd az egész tetejére ráöntö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Almás céklasaláta
Almás céklasaláta

A céklát és az almát meghámozzuk és egy nagylyukú reszelőn lereszeljük (esetleg gyufaszál vastagra vágjuk) és egy nagyobb tálba tesszük. Elkészítjük a tartármártást. A tejfölt, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Töltött lapcsánka rudak
Töltött lapcsánka rudak

Elkészítése: A burgonyákat megpucolom és sajtreszelőn lereszelem. Ízlés szerint sózom, borsozom, megszórom a kurkumával és a szerecsen dióval, hozzáadom az olajat a tojást, a re...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A jó nokedli titkai
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék
A jó nokedli titkai

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk