rizs, ½ doboz kukoricakonzerv, vaj, só
1. Elkészítjük a párolt rizst, és mielőtt elzárjuk alatta a gázt, tegyünk hozzá ½ doboz kukoricakonzervet.
2. Amíg a rizs melegen áll, a kukorica is átmelegszik.
3. Tálalás előtt egy darabka vajat dobunk bele, azzal átkeverjük.
A megtisztított burgonyát sós vízben megfőzzük, egy szűrőben leszűrjük és hagyjuk hűlni. A nagyobb darabokat ketté vágjuk. Lisztet összekeverjük pirospaprikával és ebben megforg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított burgonyát sós vízben megfőzzük, egy szűrőben leszűrjük és hagyjuk hűlni. A nagyobb darabokat ketté vágjuk. Lisztet összekeverjük pirospaprikával és ebben megforg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKisebb burgonyákat megmosunk,majd sós vízben nem túl puhára megfőzzük. Melegen egy kicsit szétlapítjuk a tetejére teszünk bacont vagy zsiradékot pici sajttal ízlés szerint megszórj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikát, sonkát és a lila hagymát kis kockákra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A sajtokat összegyúrjuk az apróra vágott anyagokkal,ízesítjük sóval borssal. A masszából golyókat f...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz