rizs, ½ doboz kukoricakonzerv, vaj, só
1. Elkészítjük a párolt rizst, és mielőtt elzárjuk alatta a gázt, tegyünk hozzá ½ doboz kukoricakonzervet.
2. Amíg a rizs melegen áll, a kukorica is átmelegszik.
3. Tálalás előtt egy darabka vajat dobunk bele, azzal átkeverjük.
Egy kerek, tapadásmentes serpenyőben biomargarint hevítek, majd elkezdem rétegezni a vékony burgonyakarikákat, minden réteget megszórom a fűszerekkel, majd az egész tetejére ráöntö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát és az almát meghámozzuk és egy nagylyukú reszelőn lereszeljük (esetleg gyufaszál vastagra vágjuk) és egy nagyobb tálba tesszük. Elkészítjük a tartármártást. A tejfölt, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A burgonyákat megpucolom és sajtreszelőn lereszelem. Ízlés szerint sózom, borsozom, megszórom a kurkumával és a szerecsen dióval, hozzáadom az olajat a tojást, a re...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű