10 dkg Trappista sajt, 10 dkg Karaván sajt, 1/2 pohár tejföl (kicsi), 2 ek majonéz, 1 gerezd fokhagyma
1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni.
2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát.
3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
4. Pirítós kenyérre kenve, paradicsommal kínáljuk.
A mogyorót száraz tepsibe tesszük és kb. 10 percig pirítjuk, amíg a külső héja kezd megfeketetdni és a mogyorószemek megpörkölődnek. Kivesszük és konyharuhával ledörzsöljük a barna...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Az apróra vágott hagymát összekeverem a majonézzel, majd a többi hozzávalóval fűszerezem.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kolbászt nagyon apró darabra vágom, a sajtot lereszeljük. 2. A krémsajtot elkeverjük a gulyáskrémmel, hozzáadom a kolbászt és a reszelt sajt felét. 3. A masszával megk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA májat és a hagymát felszeleteljük. Kis olajon megpuhítjuk a hagyma felét, majd hozzáadjuk a májat és a fűszereket, kevergetve készre sütjük. Az aprítóba tesszük a hagyma másik fe...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű