4-5 főtt tojás ( nem kell keményre megfőzni), 3 ek majonéz, 2-3 gerezd fokhagyma, fél fej vöröshagyma, só, ha kell 1 kis margarin, ízlés szerint petrezselyem, újhagyma, snidling
1. A tojásokat megfőzzük, de nem kell keményre, majd lereszeljük vagy összetörjük villával.
2. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, vöröshagymát és a majonézt, majd sóval ízesítjük.
3. Ha nem elég krémjellegű, adhatunk hozzá egy kis margarint.
4. Ízesítésnek rakhatunk hozzá snidlinget, petrezselymet vagy amit szeretnénk.
1. A tojásokat apróra vágjuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Frissen érződjön inkább túl fűszeresnek, mert a tojás magába szívja az ízesítőket. 2. Pár óra hűtés után fo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA fokhagymát a csicserivel pürésítjük darálóban, majd pürésítés közben hozzáadjuk a jégkockát, citromlevet, tahinit, sót és tovább pürésítem. A jégkocka segít abban, hogy a hummus...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemmel együtt. Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is. F...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA bacont süssük meg, amikor kicsit kihűlt, vágjuk durvára. Keverjük össze a reszelt sajttal, mustárral, majonézzel meg a karikára vágott hagymával. Kenjük meg vastagon a kenyerek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű