4-5 főtt tojás ( nem kell keményre megfőzni), 3 ek majonéz, 2-3 gerezd fokhagyma, fél fej vöröshagyma, só, ha kell 1 kis margarin, ízlés szerint petrezselyem, újhagyma, snidling
1. A tojásokat megfőzzük, de nem kell keményre, majd lereszeljük vagy összetörjük villával.
2. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, vöröshagymát és a majonézt, majd sóval ízesítjük.
3. Ha nem elég krémjellegű, adhatunk hozzá egy kis margarint.
4. Ízesítésnek rakhatunk hozzá snidlinget, petrezselymet vagy amit szeretnénk.
A karfiolt rózsáira szedem, és sós vagy vegetás vízben megfőzöm. Jól lecsepegtetem, és az aprító gépben 2-3 másodperc alatt pépesítem. teszek hozzá majonézt, hogy kenhető legyen, s...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA poharas tejfölt megpróbálom egyben kicsapni egy előzőleg gézzel kibélelt szűrőbe, ami alá tettem egy tálat, hogy a savónak legyen hova kicsöpögni, és a tetejét lefedtem egy tányé...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz összetört túrót a vajjal összekeverem és 10 percig állni hagyom, hogy a vaj megolvadjon. Beleteszem az apróra vágott hagymát, a sót, a borsot és az őrölt köményt. Ezután rakom...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kacsazsírt olvasszuk fel, majd dobjuk rá a vékonyan felszeletelt vöröshagymát és süssük 5-8 percig. (Ha használunk erős paprikát, akkor finomra vágva dobjuk a hagymára és süssük...
Elkészítési idő: 5+20 perc Nehézség: Könnyű