20 dkg trappista sajt, 20 dkg karaván sajt, 2 kis gerezd fokhagyma, 1 tk só, 5 ek vaj, 1 ek piros arany
1. Lereszelem a sajtokat, beleteszem az összezúzott fokhagymát, majd a sót, a margarint és a piros aranyat.
2. Mindezeket összekeverem, és kész a finom, kenyérre kenhető sajtkrém.
A vajat közepes-lassú tűzön megolvasztjuk (nem keverjük meg!), felforraljuk, ezáltal a tejfehérje és a tejcukor kiválik. Az olvadt vaj tetején hab jelenik meg, az aljára pedig lesü...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat összekeverjük, hűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFokhagymás vaj Törjünk össze 4 gerezd fokhagymát, vágjunk apróra 2 teáskanál petrezselymet és ugyanennyi snidlinget, illetve készítsünk elő 2 teáskanál szárított bazsalikomot. Adj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA diót áztassuk be forró vízbe. Hagyjuk egy-két órát állni. A gombát tisztítsuk meg, vágjuk össze. A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk apróra. Egy serpenyőben forrósítsunk ol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű