20 dkg trappista sajt, 20 dkg karaván sajt, 2 kis gerezd fokhagyma, 1 tk só, 5 ek vaj, 1 ek piros arany
1. Lereszelem a sajtokat, beleteszem az összezúzott fokhagymát, majd a sót, a margarint és a piros aranyat.
2. Mindezeket összekeverem, és kész a finom, kenyérre kenhető sajtkrém.
A hártyáktól, inaktól megtisztított csirkemellet apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a sót, egy kevés borsot és ízlés szerint a fűszereket. Én egy kevés fokhagymával ízesítettem. Kése...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat és a hagymát felszeleteljük. Kis olajon megpuhítjuk a hagyma felét, majd hozzáadjuk a májat és a fűszereket, kevergetve készre sütjük. Az aprítóba tesszük a hagyma másik fe...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A krémsajtot és a zúzott fokhagymát mixerbe tesszük, és simára dolgozzuk. 2. Fűszerezzük, és belekeverjük a friss vagy szárított, aprított metélőhagymát. 3. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gondosan megtisztított májat falatnyi darabokra vágjuk. Tálba tesszük, meglocsoljuk a borral, és 5–10 percig pácoljuk. A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük a felforrósított s...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű