20 dkg trappista sajt, 20 dkg karaván sajt, 2 kis gerezd fokhagyma, 1 tk só, 5 ek vaj, 1 ek piros arany
1. Lereszelem a sajtokat, beleteszem az összezúzott fokhagymát, majd a sót, a margarint és a piros aranyat.
2. Mindezeket összekeverem, és kész a finom, kenyérre kenhető sajtkrém.
1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb. 2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz. 3. T...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat lereszeljük, vagy csak villával összetörjük. 2. Beletesszük a margarinkrémet, a vöröshagymakrémet, ha ez nincs, reszeljük bele egyszerűen a hagymát. 3. Sózzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tepertőt ledarálom, s a végén a hagymát is. 2. A tojás reszelhető vagy darálható. 3. Alaposan összekeverjük, egy éjszakát állni hagyjuk, hogy összeérjen.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű