20 dkg szeletelt szalámi (pl. téliszalámi), fél kiló pizzatészta, egy kanál paradicsommártás, 10 dkg szeletelt mozzarella, olaj, tojás
1. A tészta egyik felére rákenem a paradicsomot, elosztom rajta a szalámiszeleteket, majd a lecsurgatott, szeletelt mozzarellát.
2. Ráhajtom a tészta másik felét és összenyomkodom a széleinél, tetejét megszurkálom és bekenem tojással, majd a sütőben szép pirosra sütöm.
3. A tésztának csak az egyik oldalát pakolják meg, ráhajtják a másik oldalt, összenyomkodják a széleit és megszurkálják, hogy a benne keletkező gőz fel ne robbantsa.
Keverjük össze a hozzávalókat, egy híg tésztát fogunk kapni. Töltsük a tésztát olajjal kikent serpenyőbe és a tetejére rakjuk a kedvenc feltétünket (kolbász, sonka, főtt tojás, par...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, és lágy tésztát gyúrunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és elegyengetjük benne. A sűrített paradicsomot fél dl vízzel összekev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pizzatésztához - Egy nagy keverőtálban, lehetőleg egy állványos keverőben, keverje el az élesztőt és a mézet meleg vízben. Tartsa 5-10 percig, vagy amíg buborékok képződnek, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kikeverjük a zsírral és a vízzel, majd belekeverjük a liszteket és a sót. Kevés kókuszzsíron kisütjük, 1-2 perc kell oldalanként, nem ragad le, könnyen feljön. Ebből a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű