Családireceptkönyv.hu

Zwiebelkuchen


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 adag pizzatészta, 10 dkg füstölt szalonna, 40 dkg felkarikázott hagyma, só, bors

Elkészítés:


1. A szalonnát kockákra vágom és kiolvasztom, majd megpárolom rajta a felkarikázott hagymát.

2. Sózom, borsozom és a kinyújtott tésztára terítem.

3. A pizza megpakolásánál mindig hagyjunk szabadon egy kb. két centiméteres szélet. Ezt cornicione - nek nevezik az olaszok.

4. A pizzát sütés előtt spricceld meg egy hatos (6) alakban extraszűz olivaolajjal az agliaraból a nápolyi olajos flaskából. Ez az olaj ne legyen több 1 dekánál.

5. Forró kemencében szépre sütöm, majd felszeletelem.

Zwiebelkuchen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar TOJÁS RÁNTOTTÁS-PÓRÉHAGYMÁS LEPÉNY
TOJÁS RÁNTOTTÁS-PÓRÉHAGYMÁS LEPÉNY

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és egy óra alatt duplájára kelesztjük. Ha megkelt, lisztezett deszkán kinyújtjuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A póréhagymát kevés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Amszterdami húsos metélt
Amszterdami húsos metélt

Sós vízben megfőzzük a tésztát. Leszűrjük, 50 g sajttal elkeverjük, majd egy kivajazott tűzálló tálba öntjük. A szűzpecsenyét 2 cm vastagságú szeletekre vágjuk. Sóval,...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Szilvásgombóc
Szilvásgombóc

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk