menu

Családireceptkönyv.hu

Almás/áfonyás muffin


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


200 gr liszt
75 gr cukor
fél csomag sütőpor
75 gr vaj olvasztva
1 tojás
1 dl tej
1 dl natúr joghurt
200 gr alma apróra kockázva
fahéj, vanília

Elkészítés:


Külön összekeverem a száraz hozzávalókat és a nedveseket, végül a kettőt összevegyítem, figyelve, hogy ne keverjem túl, néhol még lisztcsomók maradhatnak.

200 fokon 20 perc alatt sütöm meg.
Az almát más gyümölcsökre le lehet cserélni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Muffinok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Csokis palacsintamuffin
Csokis palacsintamuffin

A sütőt kapcsold be 180 fokra. A muffinforma mélyedéseit béleld ki papírral. A lisztet keverd össze a sóval és a sütőporral. Egy másik tálban vegyítsd el a tojásokat a cukorral, a...

Elkészítési idő: 15+12 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Zabkása muffin
Zabkása muffin

a hozzávalókat összekeverjük és szilikonos muffinformában megsütjük, 180 fokon, kb. 25 perc alatt.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
Csoki darabos muffin
Csoki darabos muffin

A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A száraz hozzávalókat (cukor, liszt, sütőpor, szódapor, só, vaníliás cukor) egy tálban összeforgatjuk. Hozzáadjuk a csokoládé cseppet. Átkeverjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Bögrés gesztenyepüré muffin (Rupáner)
Bögrés gesztenyepüré muffin (Rupáner)

1. A hozzávalókat összekeverjük, mehet bele minden egyszerre, a kiolvasztott gesztenyemasszát én egyszerűen kézzel belemorzsoltam, nagyobb darabokban. Ha szeretnénk, hogy még könny...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk