200 gr liszt
75 gr cukor
fél csomag sütőpor
75 gr vaj olvasztva
1 tojás
1 dl tej
1 dl natúr joghurt
200 gr alma apróra kockázva
fahéj, vanília
Külön összekeverem a száraz hozzávalókat és a nedveseket, végül a kettőt összevegyítem, figyelve, hogy ne keverjem túl, néhol még lisztcsomók maradhatnak.
200 fokon 20 perc alatt sütöm meg.
Az almát más gyümölcsökre le lehet cserélni.
A sütőt kapcsold be 180 fokra. A muffinforma mélyedéseit béleld ki papírral. A lisztet keverd össze a sóval és a sütőporral. Egy másik tálban vegyítsd el a tojásokat a cukorral, a...
Elkészítési idő: 15+12 perc Nehézség: Könnyűa hozzávalókat összekeverjük és szilikonos muffinformában megsütjük, 180 fokon, kb. 25 perc alatt.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A száraz hozzávalókat (cukor, liszt, sütőpor, szódapor, só, vaníliás cukor) egy tálban összeforgatjuk. Hozzáadjuk a csokoládé cseppet. Átkeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat összekeverjük, mehet bele minden egyszerre, a kiolvasztott gesztenyemasszát én egyszerűen kézzel belemorzsoltam, nagyobb darabokban. Ha szeretnénk, hogy még könny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű