6 kemény tojás
10 dkg vaj
só,
fekete v fehér őrölt bors
mustár
6 kemény tojást félbevágjuk, sárgájukat kivesszük és áttörve simára keverjük a kihült és áttört besamellel , a habosra kevert 10 dkg vajjal, sóval, mustárral, fehér v. fekete őrölt borssal ízesítjük.
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, megkóstoljuk és ha ízlésünk úgy kívánja, bármelyik ízesítőből még teszünk bele egy keveset.
Elkészítési idő: 5-15 perc Nehézség: Könnyű.) Tisztítsd meg a hagymát, és szeleteld fel vékony csíkokra. 2.) Mosd meg a szilvákat, vágd ketté őket, és szedd ki a magokat. Hagyd ilyen nagy darabokban a gyümölcsöt. 3.)...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű6 kemény tojást félbevágjuk, sárgájukat kivesszük és áttörve simára keverjük a kihült és áttört besamellel , a habosra kevert 10 dkg vajjal, sóval, mustárral, fehér v. fekete őrölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát tisztítsuk meg, vágjuk szeletekre. A baconszeleteket vágjuk hosszában félbe, majd kis darabokra. A bacont dobjuk egy serpenyőbe, majd addig pirítsuk, míg kisül a zsírja –...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű