6 kemény tojás
10 dkg vaj
só,
fekete v fehér őrölt bors
mustár
6 kemény tojást félbevágjuk, sárgájukat kivesszük és áttörve simára keverjük a kihült és áttört besamellel , a habosra kevert 10 dkg vajjal, sóval, mustárral, fehér v. fekete őrölt borssal ízesítjük.
1. A szalonnát kicsi darabokra vágom , kiolvasztom mikor kiolvadt hozzáadom a karikára vágott virslit és megsütöm. 2. Az ételkeményítőt csomómentesre kavarom a tejszínnel és a m...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát az olajon serpenyőben 2 perc alatt megpároljuk, majd a fűszereket beleszórva még 1 percig a tűzön kevergetjük. A fokhagymát és a kétféle paprikát hozzáadva, 1 percig keve...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA vöröshagymát negyedekre vágjuk, majd felszeleteljük, a fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük. A hús sütéséből visszamaradt zsiradékon elkezdjük pirítani. Ízlés szerint sózzuk, bors...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűRobotgéppel összedolgozunk mindent. Tunkolva pitával, mártásként, pizza alapként is használható!
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz