- 15 g élesztőt
- 1 tk. cukor
- kevés tej
- 25 dkg Schär mix B
- kk. só
- 15 dkg joghurt
- 1 tojás
Egy kevés tejben felfuttatjuk a 15 g élesztőt egy tk. cukorral, majd mikor felfutott, 25 dkg Schär mix B-vel, egy kis sóval, 15 dkg joghurttal és 1 tojással egy tálba öntjük. Robotgép dagasztófejével alaposan eldolgozzuk, majd meleg helyre tesszük megkelni. Amikor megkelt, még egyszer átdolgozzuk, és újra hagyjuk megkelni. Amint újra megkelt, süthetjük is ki a lángosokat.
* Forrás: http://glutenmenteselet.blogspot.hu/2014/08/glutenmentes-langos.html
A tojások fehérjéjét egy csipet sóval habosra verjük, majd fokozatosan hozzáadunk 10 dkg cukrot és tovább verjük amíg szép fényes nem lesz. Ezután a sárgáját is habosra keverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsd elő az összes hozzávalót. Vedd elő a rizst, a borsót és a fűszereket, vágd fel hosszú csíkokra a répát, először negyedbe majd fél cm-es szeletekbe a hagymát, egészen a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű