- 15 g élesztőt
- 1 tk. cukor
- kevés tej
- 25 dkg Schär mix B
- kk. só
- 15 dkg joghurt
- 1 tojás
Egy kevés tejben felfuttatjuk a 15 g élesztőt egy tk. cukorral, majd mikor felfutott, 25 dkg Schär mix B-vel, egy kis sóval, 15 dkg joghurttal és 1 tojással egy tálba öntjük. Robotgép dagasztófejével alaposan eldolgozzuk, majd meleg helyre tesszük megkelni. Amikor megkelt, még egyszer átdolgozzuk, és újra hagyjuk megkelni. Amint újra megkelt, süthetjük is ki a lángosokat.
A tejbe belekeverek mindent,de jól el kell keverni mert ha összeáll,akkor kis csomók lesznek benne ugyanis a chia mag elkezd zselésedni.Az első félórában többször megkevertem,majd...
Elkészítési idő: 10 óra Nehézség: KönnyűA spenótot mosd meg, majd enyhén sós vízben főzd puhára. Dobj hozzá egy csipet szódabikarbónát is. Szűrd le, és várd meg, amíg kihűl, majd pépesítsd botmixerrel. Ha mirelit spenó...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Könnyű1. Először is gumikesztyűt húzunk, mert a zeller – lévén gyors barnulásra hajlamos zöldség – pillanatok alatt megfesti a bőrünket, és még citromlével is nehezen eltávolítható a nyo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttattam a tej és joghurt meglangyosított keverékében, amihez a kanál cukrot is hozzáadtam. Addig tálba mértem a liszteket, majd hozzáütöttem a tojást, és a felfutt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű