4 kg uborka (héjastól,gyalulva) 1 kg vöröshagyma gyalulva.
A köv. felöntőlével egy napig állni hagyjuk, majd üvegekbe töltjük:
6 dl víz, 9 dkg só, 72 dkg cukor, 4 dl 10 %-os ecet, mustármag, babérlevél, 1 kk. NaBe, 1 mk. borkén.
A lisztet, cukrot és a sütőport összekeverem. A lisztes keverék felét, kivajazott, morzsával kikent tepsibe szórom, majd rászórom a túrót. A túró tetejére vagdalom a vajat, egyenle...
Elkészítési idő: 1óra1. Tegyük a vizet, a barackot, az uborkát, az almaecetet, a fokhagymát, az olajat, a koriandert, fél teáskanál sót és 1/4 teáskanál frissen őrölt borsot egy edénybe, és egy merülő...
Elkészítési idő: 20 perc15×25 cm -es forma folpackal bélelve Elkészítése: A cukrot,lekvárt,rumos vizet ,a mazsolával feltesszük főni. Kevergetjük,és ha a cukor elolvad,a mazsola megduzzad,levesszük a...
Elkészítési idő: