Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Svéd uborka savanyúság télire


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 kg uborka (héjastól,gyalulva) 1 kg vöröshagyma gyalulva.

A köv. felöntőlével egy napig állni hagyjuk, majd üvegekbe töltjük:

6 dl víz, 9 dkg só, 72 dkg cukor, 4 dl 10 %-os ecet, mustármag, babérlevél, 1 kk. NaBe, 1 mk. borkén.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkemell készítése présben
Csirkemell készítése présben

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vörösboros meggyleves
Vörösboros meggyleves

-Ha friss meggyből készítjük, megmossuk, kimagozzuk és lecukrozzuk. A vizet feltesszük a fűszerekkel, cukorral, pici sóval főni, beletesszük a friss meggyet. Amikor a leves forr,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Meggyleves - almával
Meggyleves - almával

A gyümölcsöket (ha befőttet használunk, akkor levével együtt) kb. 2,5 liter vízben feltesszük főni. Belerakjuk a citromot, sót, cukrot és a fűszereket. Ne főzzük túl a gyümölcsöket...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
ŐSZIBARACK KRÉMLEVES
ŐSZIBARACK KRÉMLEVES

A barackokat megpucoljuk, a magot eltávolítjuk. 2 darabot apró kockára vágunk, és félretesszük a díszítéshez, tálaláshoz. A többi megmaradt barackot nagyobb darabokra vágva egy faz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk