30 dkg liszt, 30 dkg margarin, 16 dkg porcukor, 16 dkg darált dió, 2 teáskanál fahéj, 1 citrom reszelt héja.
Ezt összegyúrni, korongokat sütni, lekvárral összeragasztani két korongot. Egy tábla csokit 3 evőkanál olajjal gőz fölött felolvasztani, az összeragasztott korongot fogvájóra tűzni és a csokiba megforgatni.
A sárga lap készítése: A tojásokat a cukorral 8 perc alatt habosra keverjük elektromos habverővel. A lisztet a szalalkálival összekeverjük. A tojásos-cukros habos keverékhez...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre. 2 Először a lisztet elmorzsoljuk a vajjal, majd hozzátesszük az összes hozzávalót, és hó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, elfelezzük. Az egyiket még egyszer elfelezzük. A két kisebbet kinyújtjuk fél centi vastagságúra, (kb. 30 x 25 cmtepsi méret) és 180 fokos előm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű