Süssünk 6 tojásból kakaós piskótát. A krémhez 25 dkg Ramát keverjük ki 20 dkg porcukorral és 25 dkg túróval, és terítsük rá (ha már kihűlt).
A mázhoz 7 dl Mirindával (vagy más szénsavas narancsitallal), 2 evőkanál cukorral főzzünk 2 csomag vaníliás pudingporból pudingot. Ha meghűlt, de még nem dermedt meg, borítsd be a sütit vele. (Vigyázz, ne siess: ha még meleg a máz, amikor ráöntöd, a krém meg a máz összeolvadva lefolyik róla)
Elkészítés 1. A tészta száraz összetevőit egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojást, a tojássárgáját, a margarint, a mézet és összegyúrjuk a masszát. 2. Egy sütőpapírra...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA vizet beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a margarint, kakaót és összeforraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjük. Ut...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFél kg lisztből 2 tojással és kevés vízzel kemény metélttésztát gyúrunk. Ujjnyi széles metélteket vágunk belőle, és sós vízben kifőzzük. Negyed kg lisztből rétestésztát készítünk é...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes