50 dkg háztartási keksz
2 csomag vaníliás pudingpor
9 dl tej
8 evőkanál cukor
2 teáskanál vaníliaaroma
2 dl habtejszín
15 dkg étcsokoládé
1 teáskanál vaj
tejszínhab a díszítéshez
A pudingport, a tejet és a cukrot egy edénybe tesszük, a szokásos módon megfőzzük. Amikor elkészült, a vaníliaaromát is hozzákeverjük és hagyjuk kihűlni. A tejszínhabot felverjük. A kihűtött pudinghoz kavarjuk a habot, kanalanként adjuk hozzá, hogy ne essen össze. A kekszet három részre osztjuk. Egy 20 x 30-cm-es tepsibe teszünk egy réteg kekszet, a krém felét rákenjük, majd bevonjuk egy újabb réteg keksszel és a megmarad krémet a tetejére kenjük. A krémre kerül a maradék keksz. A csokoládét a vajjal felolvasztjuk és a tetejére kenjük. A süteményt hűtőbe tesszük legalább 3 órára, de az sem baj, ha egész éjjel áll, hogy a keksz megpuhuljon. Tejszínhabbal tálaljuk.
A margarint és a cukrot 6 egész tojással habosra keverünk. Belekeverjük a lisztet, sütőport. Egy nagyobb tepsit kikenünk, kilisztezzük. Beleöntjük a tészta felét, a másik felébe ka...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krémhez a sós mogyoróvajat keverjük össze a mascarponéval és ízesítsük porcukorral. A tejszínhabot verjük fel és dolgozzuk össze a krémmel. A csokiöntethez melegítsük fel a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókuszlisztet, zöldbanánlisztet, kakóport és szódabikarbónát összekevertem, majd hozzáadtam a 2 tojást, a 2 evőkanál kókuszolajat és 1,5 dl vizet. Egyenletesre kevertem és beleka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítem 200 fokosra. Először összekeverem a száraz hozzávalókat. A sütőt előmelegítem 200 fokosra. Először összekeverem a száraz hozzávalókat.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű