4 tojás
4 dkg gesztenyeliszt
4 dkg mandulaliszt
4 dkg kókuszliszt
1 pohár víz
1 kk. útifűmaghéj
kókuszzsír a sütéshez
Első lépésben elmondom a legegyszerűbb csontlé készítését. Veszel 1 maggi húsleves kockát, és 5 dl forró vízbe rakod. Kész! :) Ezután a fokhagymákat meghámozzuk, majd fokhagymanyom...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyűaz almákat kicsutkázzuk és cikkekre vágjuk. fajtájuktól és ízüktől függően kevesebb,vagy több cukorral feltesszük főni a 1,5 liter vízben. vékonyan hámozott citromhéjat,mokkáskanál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a cukorral felforraljuk, beletesszük a levendula virágot, 15 percig főzzük, majd kicsit állni hagyni, a citrompótlóval újból felforralni és száraz dunsztba tenni
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: A bejglit szeleteljük fel ujjnyi vastagra, majd helyezzük őket kivajazott sütőformába. A tojásokat verjük habosra a cukorral és a vaníliarúd kikapart magjaival. Adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű