Családireceptkönyv.hu

Májas hurka


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


máj
egyharmadrész abáltszalonna
risz
hagyma

bors
szegfűbors
reszelt szerecsendio

Elkészítés:


A májat nyers májat egyharmadrész abált szalonnával ledaráljuk. Fűszereket adunk hozzá izlés szerint.Abalével pépesre dolgozzuk a maszát, feltöltjük. A feltöltött hurkákat forró abalében kb. félóráig egészen csendesen főzzük, amig a hurkát megszúrva,nem jön ki véres lé.Akkor óvatosan hideg vizbe tesszük át, majd deszkára helyezzük szikadni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Disznóvágás,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Grillkolbász - OK
Grillkolbász - OK

1. A hagymát megpucoljuk és felvágjuk. 2. A zsíron üvegesre pirítjuk, amikor majdnem kész, hozzádajuk a fokhagymát. 3. Ha kész, félrehúzzuk, és belekeverjük a cukrot, a szegf...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Füstölés páclé
Füstölés páclé

Össze forralni kihütteni s utánna rá önteni ,naponta forgatni

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Burgonyás szalámi
Burgonyás szalámi

A hozzávalókat jól összekeverjük, ezután 3 napig állni hagyjuk, de naponta egyszer jól átkeverjük. 3 nap után marha bélbe töltjük. Füstölés után sokáig eláll.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Zamatos házi vékony felvágott - OK
Zamatos házi vékony felvágott - OK

1. Vettem 70 dkg disznóhúst, 20 dkg szalonnát és 50 dkg marha hátszínt, valamint még 3 méterhosszú és 4 centi átmérőjű műbelet. 2. A húsdarálóval ledaráltam, az egészet egy nag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk