1. A tésztához a puha vajat kikeverjük cukorral, majd a tojások sárgájával, hozzákeverjük a liszttel elkevert sütőport és a kakaóport. 2. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a tojást, a sárgákat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a darált diót. Összegyúrjuk és fél órát hidegen pihentetjük. Két kezünk között...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForraljunk fel 1,5 l vizet egy 2 l-es fazékban. Tegyük bele héjastól a megmosott fél vöröshagymát, a zeller és petrezselyem zöldet. Lassú tűzön főzzük 15 percig. Melegítsük fel az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverem, vékonyra nyújtom, kiszaggatom. 160 fokom megsütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEzeket jó alaposan összedolgozzuk (nem túl kemény tésztát kapunk) és egy fél órát pihentetjük letakart állapotban. 1-szer meghajtogatjuk, 20 percet pihentetjük, ujjnyi vastagra nyú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű