https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.765564046841979&type=1
d
Az élesztőt langyos tejben megfuttatjuk, és a liszttel, a tejföllel és a sóval nem túl lágy tésztát gyúrunk belőle. Letakarjuk, és kb. fél órát langyos helyen kelesztjük. Ezután...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat jól megmostam, majd kb. 1 ujjnyi karikákra szeleteltem és megsóztam. Nagyjából fél órát állni hagytam, addig összeállítottam a sajtkrémet. A tömlős sajtot és a kock...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGombóctésztát készítünk: a krumplit megfőzzük sós vízben, majd leszűrjük, összetörjük. Kihűlés után liszttel összegyúrjuk, 2-3 mm-es vastagságúra kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűU posudu prikladnu za miksanje uspite sadržaj vrećice mješavine za palačinke i dodajte vodu. Miksajte električnom miješalicom 2 minute da dobijete glatku smjesu. 2. Tavu za p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű