1 liter viz
1 liter tej
10 tojassarga
200gr liszt
200gr ètkezesi Kemenyito
4 csomag vaniliascukor.
200gr cukor
Ezeket jo surure össze fozzuk. Langyosra hutjuk.
1-1 csomag leveleslapot ki sutunk 20x30as tepsibe.
Ha langyos a krem , fel verjuk a 10 tojasfeherjet kemèny habba. Majd ovatosan ossze keverjuk a kremmel.
Raontjuk az also lap tesztara. Fel liter tejszint felverunk, majd rakenjuk a sarga kremre.
Ezutan johet a felkockazott sult leveles lap.
Porcukorra megszorjuk.
Egy ejszaka hideg helyen allni hagyjuk, majd forro vizbe martott kessel felkockazzuk.
Kikeverem csomómentesre a pudingport, lisztet, tojást, cukrot kevés tejjel. A többi tejet felteszem forrni. Forrás előtt beleöntöm a pudingos öntetet. Lassú tűznél sűrüre főzöm....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet, a margarint és a tejfölt összegyúrjuk, és alufóliába csomagolva egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük. Másnap a tésztát összegyúrjuk, majd két lapra osztva kinyújtjuk, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összedolgozzuk, alaposan átgyúrjuk. (A margarin lágy legyen, könnyebb összedolgozni.) Az almákat meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük,ízlés szerint ad...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű