1 liter viz
1 liter tej
10 tojassarga
200gr liszt
200gr ètkezesi Kemenyito
4 csomag vaniliascukor.
200gr cukor
Ezeket jo surure össze fozzuk. Langyosra hutjuk.
1-1 csomag leveleslapot ki sutunk 20x30as tepsibe.
Ha langyos a krem , fel verjuk a 10 tojasfeherjet kemèny habba. Majd ovatosan ossze keverjuk a kremmel.
Raontjuk az also lap tesztara. Fel liter tejszint felverunk, majd rakenjuk a sarga kremre.
Ezutan johet a felkockazott sult leveles lap.
Porcukorra megszorjuk.
Egy ejszaka hideg helyen allni hagyjuk, majd forro vizbe martott kessel felkockazzuk.
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. Először a száraz összetevőket egy nagyobb tálban összekeverjük, én a lisztet átszitáltam. Szépen fokozatosan hozzáadjuk a növényi tejet és csomómen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingport megfőzzük és hozzá adjuk meggyet, majd ki hűtjük. A tészta hozzávalóiból annyi tejföllel amit kíván egynemű tésztát gyúrunk.Gyors mozdulatokkal dolgozzunk, hogy a z...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótatésztát készítünk, egy vajazott-lisztezett gáztepsibe simítjuk és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Ha megsült akkor kihűtjük. A túróhoz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA cukrot, a tojást és az olvasztott mézet egy tálba tesszük, összekavarjuk, és addig melegítjük, amíg a cukor megolvad. 2. A lisztet egy keverőtálba mérjük, hozzáadjuk a sót és...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz