1 liter viz
1 liter tej
10 tojassarga
200gr liszt
200gr ètkezesi Kemenyito
4 csomag vaniliascukor.
200gr cukor
Ezeket jo surure össze fozzuk. Langyosra hutjuk.
1-1 csomag leveleslapot ki sutunk 20x30as tepsibe.
Ha langyos a krem , fel verjuk a 10 tojasfeherjet kemèny habba. Majd ovatosan ossze keverjuk a kremmel.
Raontjuk az also lap tesztara. Fel liter tejszint felverunk, majd rakenjuk a sarga kremre.
Ezutan johet a felkockazott sult leveles lap.
Porcukorra megszorjuk.
Egy ejszaka hideg helyen allni hagyjuk, majd forro vizbe martott kessel felkockazzuk.
1. A puha vajat a cukorral kikeverjük egy mixer segítségével, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját is. 2. Ezután belekeverjük a narancshéjat és levet, a lisztet, a sütőport, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojást kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tejet, az étolajat, az olvasztott csokit, és összekeverjük. Egy másik tálban összeforgatjuk a lisztet, a sütőport és a kakaóport,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA céklát megpucoltam, feldaraboltam, feltettem annyi vízzel főni, ami épp ellepte. Kb 25 percig fortyogott. Közben a vajat megolvasztottam a csokival. Egy nagy tálba öntöttem, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű25 dkg margarin (puha) 10 dkg porcukor 1 csomag vaníliás cukor 25 dkg finomliszt 100 g pudingpor (vaníliás vagy csokoládés ízlés szerint)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű