120 g vaj vagy margarin
120 g eritrit
2 ek tej vagy víz
2 ek keserű kakaópor
1 tk rum aroma
150 g kókuszreszelék
A sütit vágjuk 24 kockára. A máz hozzávalóit a rum aromán kívül melegítsük addig, míg össze nem olvad minden és az eritrit teljesen fel nem oldódik. Húzzuk le a tűzről és keverjük bele a rum aromát. Mártsuk bele a süti kockákat és hempergessük meg a kókuszreszelékben. Hűvös helyen hagyjuk megdermedni rajta a mázat.
A tészta hozzávalóit géppel összedolgozzuk, és a hűtőbe tesszük 1 órára. A tésztát egyenletes vastagságúra kinyújtjuk lisztezett deszkán, és kibéleljük vele a tortaformát. A túl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásból készítünk egy piskótát (lehet bolti is, de én mindig magam készítem). A krémhez a gesztenyepürét a margarinnal, a cukorral és a rumaromával habosra keverjük. A tejszí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a 7 tojássárgáját 20 dkg cukorral és 12 kanál vízzel elkeverem, majd hozzáadok 20 dkg lisztet, 1 csomag sütőport, 2 kanál kakaóport, 1 kávéskanál szódabikarbónát. 200...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. A tepsit béleld ki sütőpapírral. A papírt kend át kókuszzsírral. 2. Keverd a lenmag liszthez a szódabikarbóna a kakaót, a sütőport és a sót...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű