120 g vaj vagy margarin
120 g eritrit
2 ek tej vagy víz
2 ek keserű kakaópor
1 tk rum aroma
150 g kókuszreszelék
A sütit vágjuk 24 kockára. A máz hozzávalóit a rum aromán kívül melegítsük addig, míg össze nem olvad minden és az eritrit teljesen fel nem oldódik. Húzzuk le a tűzről és keverjük bele a rum aromát. Mártsuk bele a süti kockákat és hempergessük meg a kókuszreszelékben. Hűvös helyen hagyjuk megdermedni rajta a mázat.
A lisztet nagy tálba szitáljuk.Összemorzsoljuk a hideg vajjal és gyors mozdulatokkal belegyúrjuk a cukrot és a citromhéjat. (Nem szabad sokáig gyúrni, mert úgy a sütemény kemény le...
Elkészítési idő: 1,5 óraIn a food processor, pulse together almond flour, salt, and baking soda Pulse in dark chocolate until texture of coarse sand Pulse in dates until texture of coarse sand Pulse in...
Elkészítési idő:1. Backofen auf 200 Grad Umluft vorheizen. Backblech mit Backpapier auslegen. Butter in Würfel schneiden und bei Zimmertemperatur ca. 15 Minuten weich werden lassen. Mehl, gemahle...
Elkészítési idő:Keverjük össze egy habverővel a tojást és a tejet. Szórjuk bele a lisztet a sütőporral és a cukorral. Egy habverővel addig keverjük míg egységes nem lesz. Melegítsünk elő egy serpe...
Elkészítési idő: