2 liter Traubisoda
tetszés szerint déligyümölcs (narancs, mandarin, grapefruit, banán és/vagy citrom)
tetszés szerint sima gyümölcs (alma, körte, barack és/vagy cseresznye/meggybefőtt)
1 üveg befőttlé
5 dkg mazsola
rumaroma
2 liter Traubisoda
tetszés szerint déligyümölcs (narancs, mandarin, grapefruit, banán és/vagy citrom)
tetszés szerint sima gyümölcs (alma, körte, barack és/vagy cseresznye/meggybefőtt)
1 üveg befőttlé
5 dkg mazsola
rumaroma
A karácsonyi nedű elkészítése nagyon egyszerű. Keress egy akkora üveget, amelyben elfér legalább 11-12 dl folyadék, és az üveg szája ne legyen túl szűk, hogy a fűszereket könnyedén...
Elkészítési idő:a hozzávalókat keverjük jól el, majd az előre felmelegített tejet apránként keverjük bele, úgy, hogy csomómentes legyen. A végén még egy kicsit feltesszük a tűzre, pár perce, közb...
Elkészítési idő:Összeturmixoljuk a málnát a citrom levével, az áfonyalével és a mézzel, majd felöntjük az ásványvízzel. Tipp: a felöntéshez ásványvíz helyett használhatunk tonikot vagy pezsgőt.
Elkészítési idő: 5 perc