2 liter Traubisoda
tetszés szerint déligyümölcs (narancs, mandarin, grapefruit, banán és/vagy citrom)
tetszés szerint sima gyümölcs (alma, körte, barack és/vagy cseresznye/meggybefőtt)
1 üveg befőttlé
5 dkg mazsola
rumaroma
2 liter Traubisoda
tetszés szerint déligyümölcs (narancs, mandarin, grapefruit, banán és/vagy citrom)
tetszés szerint sima gyümölcs (alma, körte, barack és/vagy cseresznye/meggybefőtt)
1 üveg befőttlé
5 dkg mazsola
rumaroma
A mandula héját, forró víz segítségével eltávolítjuk. A tejet egy egy kis edényben felmelegítjük, beletesszük a datolyát, a mandulát és a fűszereket. Felforraljuk, és kis lángon k...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA kipréselt szőlőlevet 1 éjszakán át hűtőszekrényben tároljuk. Ezalatt az idő alatt a must leülepszik. Másnap a tiszta lét óvatosan leöntjük róla. Nagy lángon felforraljuk, majd to...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes. az üveget töltsük fel vizzel vízzel, tegyünk bele 2 db karikára vágott citromot. Takarjuk le vékony anyaggal, majd 2 napig hagyjuk állni hűvös helyen. Közben néhányszor keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA mentaleveleket jól megmossuk, és két liter vízzel egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a karikára vágott és kimagozott a citromot. Lefedve 2 napig állni hagyjuk, de naponta megkeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű