8 zsemle,
• 2 dl tej,
• 2 dkg vaj,
• 20 dkg reszelt sajt,
• 8 tojás,
• só.
A szikkadt zsemlék tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk. A zsemléket tejbe mártjuk, de csak annyi időre, hogy ne ázzanak puhára, csak a magukba szívott tejtől kissé megpuhuljanak. Ezután a zsemléket egy vajjal kikent sütőlemezre tesszük, belsejüket megszórjuk reszelt sajttal, és mindegyikbe egy-egy tojást ütünk. A fehérjerészét gyengén megsózzuk, és forró sütőben addig sütjük, amíg a fehérje megkocsonyásodik.
A kenyeret megpiritjuk, vajjal megkenjük, sült sonkát, szelet sajtot teszünk rá, meghintjük piros paprikával, egy kisvajat teszünk rá,megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1 tasak KNORR Bolognai spagetti Rafinéria A rézsútosan elszelt kenyérszeleteket olajjal megkenjük, és forró sütőben néhány perc alatt aranysárgára sütjük. A többi olajon megpirítj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőzőleg sós vízben főzzünk meg 2 tojást, majd folyó víz alatt alaposan mossunk meg 20 dg gombát, és vágjuk apróra. Utána 20 dg szobahőmérsékletű vajból vegyünk el kb. 5 dekagrammo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kenyérszeletek mindkét oldalát megvajazzuk. A baconszeleteket egy serpenyőben kisütjük, félretesszük. A salátát csíkokra, a paradicsomot karikákra vágjuk. A kenyere...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű