Hozzávalók:
6 dl kókusztej
3 dl víz
200 g zabpehely
3 g kókuszreszelék
3 ek. eritrit (ízlés szerint)
3 ek. Peak Whey Delicious fehérjepor – raffaello vagy vaníliás
3 ek. Peak Coconuty kókuszkrém (elhagyható, ettől csak intenzívebb lesz a kókusz íz)
4 tojás
Elkészítés:
Egy nagy lábasban a tejet a vízzel együtt feltesszük főni, beleszórjuk a zabpelyhet, a kókuszreszeléket, az édesítőt és a fehérjeport, felforraljuk, majd lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük. Utána hozzáadjuk a kókuszkrémet és megvárjuk, hogy kicsit kihűljön.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjékből kemény habot verünk. A tojássárgájákat a zabpelyhes tésztához keverjük, majd a tojásfehérjehabot is óvatosan hozzáforgatjuk.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 175 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük. A süteményt nem érdemes túlsütni, kiszárítani, akkor a legfinomabb, ha belül még kissé szaftos. Teljes kihűlés után szeleteljük és kevés vízzel kikevert fehérjeporral, kókuszchipsszel díszíthetjük.
Majd összekeverjük a pudinggal. Krémmel összeragasztjuk a kekszeket. Kívül is vékonyan megkenjük.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA tésztához valókat össze gyúrjuk,4 részre osztjuk.Az első adag tésztából lisztezett deszkán kb. 25x35 centis téglalapot nyújtunk, amit egy sütőpapírral bélelt tepsibe simitunk. Me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót a cukorral villa segítségével összetörjük. Hozzáütjük a 2 tojást, beleszórjuk a pudingport, és alaposan elkeverjük. Mehet bele a nagy lyukú reszelőn lereszelt alma, ezt is...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt egy edényben felforraljuk, majd hozzáadjuk a diót, cukrot és a kandírozott citrushéjat. Megvárjuk amíg újra felforr, belekeverjük a lisztet, jól átkeverjük, majd hagyjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű