- 4 db közepes vöröshagyma apróra vágva
- 1 kg laska gomba szeletelve
- 1 evőkanál sertés zsír
- 2 teáskanál őrölt piros paprika
- 2 evőkanál házi piros arany
- 1 teáskanál erős pista
- 2 dl víz
- 1 marék apróra vágott zöldség zöld
A hagymát a zsíron üvegesre párolom, megfuttatom rajta a piros paprikát, majd hozzá adom a gombát, és a többi fűszert. Felöntöm annyi vízzel, hogy kissé ellepje, majd készre főzöm.
Nokedli körettel, tejföllel tálalom.
Kevés zsiradékon dinszteljük meg az apróra vágott hagymát, fokhagymát, majd adjuk hozzá a megtisztított gombafejeket. Pirítsuk le jól a gombát, majd adjuk hozzá az apróra vágott pe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zsíron övegesre párolom a hagymát, majd megszórom pirospaprikával. 2. Beleteszem a gombát, majd sózom. 3. Beleteszem a paprikát és a paradicsomot. 4. Ha elfőtte a lev...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz-A gombának levágjuk a keményebb tönk részét, alaposan megmossuk és vastagabb csíkokra vágjuk. - A vöröshagymát apróra vágjuk. - A paradicsomokat és a paprikákat felkockázzuk A...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a gombát, vágjuk vékony szeletekre. Tegyük a serpenyőbe az olívaolajat, ha felforrósodott, mehet rá a gomba. Pirítsuk le kicsit, nem kell folyamatosan kevergetni...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű