fél kg túró,
2-3 tojás,
2-3 evőkanál zabpehely,
kókuszreszelék szintén ízlés szerint 2-3 evőkanállal mehet de el is hagyható.
mazsola esetleg
Citrom reszelt héja,
és egy kanál xilites és gluténmentes vaníliás pudingpor
Jól átkeverem és mérsékelt tűzön, kókuszzsíron addig pirítom míg szép aranybarna lesz, ahogyan a hagyományos császármorzsa készül. A maradék pudingporból rizstejjel elkészítem a pudingot és fahéjas almával tálalom
A banánokat szétnyomkodok villával pépesre,hozzá teszem a vaníliás cukrot, a porcukrot és a daráltkekszet. Jól összegyúrom. Golyókat formázok és meghempergetem kókuszresze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral és a vaniliás cukorral jól kihabosítottam, majd hozzáadtam az enyhén felvert tojást. Tovább vertem nagy fordulaton, amíg tökéletesen elvegyültek. Kanalanként a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztből, tojásból és a többi hozzávalóból csomómentes tésztát kavarunk, ha túl sűrű lenne, adhatunk még hozzá tejet vagy vizet, majd egyenként megsütjük. A túrót villával össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítem 180C°-ra. A tojásokat szokásos módon kettéválasztom. Majd a tojás fehérjéket kemény habbá verem, a sárgáját kikeverem. A fehérjéhez hozzá adom a xilitet. A sár...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű