30 dkg cukor
2 db tojás
1 csomag sütőpor
30 dkg finomliszt
8 dkg darált dió
1 késhegynyi őrölt fahéj
4,5 dl tejföl
A krémhez
4,5 dl tej
4 evőkanál finomliszt
10 dkg cukor
20 dkg vaj
15 dkg darált dió
1 teáskanál rum
1 késhegynyi őrölt fahéj
A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a tejet, az olajat, majd a sütőporral elkevert lisztet. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a tész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA két csomag pudingport a 2 ek lisztet és a cukrot egy tálba készítem, és apránként elvéve a kimért 5 dl tejből, csomómentesre keverem. A maradék tejet egy edényben melegítem, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tészta hozzávalóit alaposan eldolgozzuk, majd egy zsiradékkal kikent és liszttel beszórt, kb. 38x25 cm-es tepsibe öntjük és aranyszínűre sütjük (180 fokon). Az almákat nagy lyuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes