30 dkg trappista sajt reszelve másfél bögre liszt, 4 tojás. 2 mk. só
Összekeverem, kanál segitségével golyónyi halmokat szedek ki, vizes kézzel megformázom, bő olajban sütöm.
Az élesztőt cukros tejben felfuttatjuk,a többi hozzávalóval összegyúrjuk.1 órát kelesztjük.Majd kisodorjuk,pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk feltekerjük.Majd fél óra pihentetés után...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát vágd kockákra és csepegtess rá citromlevet, hogy ne kezdjen el barnulni. Egy liter vizet forralj össze a porcukorral, a fahéjjal és a szegfűszeggel, majd 5 perc alatt fő...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyűburgonyát megfőzzük, mintha burgonyapürét készítenénk. A puha, főtt burgonyát leszűrjük, majd alaposan (csomómentesre) áttörjük. Az áttört burgonyát egy nagyobb tálba tesszük. Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűELKÉSZÍTÉS A hagymát és a paprikát szeletekre vágjuk és megdinszteljük a zsírban. Addig a húsokat alaposan megszórjuk a Francia fűszerrel majd félre tesszük, miután a hagymák m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű