4 doboz joghurt, 1 csomag 25 g-os étkezési zselatin (kis tortazselé nem jó hozzá), 2 dl habtejszín, 3 ek cukor, idénygyümölcs.
A joghurtot elkeverjük a cukorral és a zselatinnal, majd kicsit meglangyosítjuk, éppen csak hogy elolvadjon benne minden. Levesszük a tűzről, kicsit hűlni hagyjuk, majd hozzákeverjük a tejszínt, amit előtte nem kell felverni.
Beleforgatunk gyümölcsöt, kivizezett formába öntjük, majd a hűtőben 1 óra, mélyhűtős rásegítéssel fél óra alatt megdermed, és lehet enni.
Az aljára lehet tenni tejbe áztatott babapiskótát.
1.A leveles tésztát kiolvasztjuk, közben a meggybefőtt levéből 1-2 ek-nyit az étk. keményítővel elkeverünk. A meggyet a maradék meggylével, fahéjjal, szegfűszeggel, pálinkával és 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a kakaóporral, a sütőporral és a szódabikarbónával jól elkeverjük, a mazsolát és az apróra vágott diót is beleforgatjuk, majd ezt a lisztes keveréket egy konyhai mérleg s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA süti elkészítéséhez egy 20 cm átmérőjű tortaformára lesz szükségünk. Először a sütőformába egy kis kókuszolajat fújunk, majd az alját egyenletesen megszórjuk kókuszcukorral. Körü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a tojások sárgáját a cukorral nagyon krémesre, habosra kevertem. A felengedett gesztenyemasszát burgonyanyomón áttörtem, az étcsokoládét késes aprítóval felapr...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz